Vart kom du ifrån!?

Kom hem igår kväll! Mathias visste ingenting, jag sa till honom igårkväll att jag skulle på bio så jag kunde inte prata med honom sen när han skulle sluta utan jag skulle ringa honom sen! Vid elva ringer jag o9ch vill sova på en gång för jag är så trött, sitter egentligen i bilen och vill säga godnatt så vi kan åka till Härnösand utan att det ska låta av bilen:P Han blir lite småputt för att jag inte vill prata, hihihihhihi!

Väl framme smyger jag fram till hans dörr, tar nyckeln hans mamma och min mamma fixat till mig, låser sakta upp dörren och smyger in, Mathias som sitter och tittar på skräckfilm blir skiträdd och tror att det kommer en inbrottstjuv eller en mördare (typ) jag går in i vardagsrummet och först då ser han vem det är:D

Han var rädd, överaskad och så glad:D Busbus!!!

Han trodde hela tiden att jag skulle komma hem ikväll till 9 då han slutar jobba, men icke! jag fick som tur var byta med Johan så jag kunde åka hem en dag tidigare, wiihoo:D så nu sitter jag abra hemma och väntar på att han ska komma hem från jobbet! Får se vad jag ska göra tills dess!

PUSS <3

om-möblering!

Blev lite trött på mitt rum så satte igång att möblera om lite efter middagen! (vitabönor och korv) titta så fint det blev?=)

Tadaaa!=)

Var lite läskigt i förrgår med lavinen, fick reda på att den hadevarit ca 200-250 meter bred och 500 meter lång! och hade åkt ner över liftspåret, ca 2 meter djup:S ni kan läsa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1906452.ab

snart åker jag hem och får träffa min munk (hihi) Mathias råkade ut för en liten olycka i lördags och fick ett jack i skallen, han tycker att han ser ut som en munk^^ snyggo säger jag, haha:D <3

Imorn så åker emma och frida till thailand också, buuhuuu!!:'( kommer sakna er som fan! har ju knappt hunnit träffa er något alls sedan i typ oktober! Tur äre ändå att ni är hemma innan jag flyttar hem första helgen i maj! Slipper vara i ett härnta utan er! och sedan har vi heeela sommaren:D
Och frippi!? vem ska nu läsa min blogg om inte du gör de?:P

Annja flyttade in igår också:D:D i rummet breve mig! wohoo=)



Storm, snö och lavin

Idag möttes jag av snöstorm när jag skulle upp på morgonmötet, det är inte lika mkt snö nu men de blåser en hel del!:/


Hörde på radion för ett tag sedan att det gått en lavin på tyskhuvudet, strax ovanför gunnilliften i tegefjäll, de hade rasat så det låg två meter snö längst ner, läskigt! Dock var det inte några som åkt där vad jag hörde, de hade inte sett några spår och de får man ju vara glad för iaf=) Kan gå riktigt illa eftersom många är dumma och hajkar upp dit för att få en fin åkning nu när det kommit så mkt snö! Fjällräddningen kom nu iaf ner till Tege, för säkerhetsskull!


Förhoppningsvis får jag lunch om en kvart, då blir det linbanecafét med Jenny, annars om jag får senare går jag nog hem till Staff och äter=) Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, det går rykten om att det är fest på kläppen, men de lär man inte få reda på förrän efter jobbet:P Annars blir det nog lugnt, Pizzan blev flyttad tills idag ist eftersom Tova blev tvungen att jobba!=)

PUSS

SNÖ

Just nu faller de grymt mkt snö ute, prognosen för igår stämde idag istället! ser så fint ut, och jag kan inte se längre upp än till nedre delen av Hamre! Ännu mer isolerad än vanligt:P

Hade lunch för ett tag sedan, sedan började det snöa på riktigt, var nyss ut och borstade bort all snö känns det som, men inte märks det ett dugg^^ Spelar nästan ingen roll hur mkt man sopar bort, de tar två sek. innan allt är borta igen! haha=)

Gick på Ica när vi slutat igår, sedan skjutsade s
nälla Pelle upp oss till Jennys stuga, jag lade lite kotletter i marinad, sedan satte vi oss och kikade på "deal or no deal", tokigt spännande;) Efter en superdupergod middag med kotletter, bea och potatissalad väntade lite vnner och simpsons, hade inte orken att välja fram någon film=) Slutade med ghost whisperer till klockan tio, sedan gjorde vi oss klara, jag dötittade på nån köksserie från usa, fastnar så lätt^^ i väntan på att Mathias skulle ringa=) Sedan sov jag så gott och vaknade inte av stormen (?) som Jenny sagt lät som att den skulle välta hela huset, haha! Mys med snö nu iaf=)

Ikväll blir det pizza med Tova och Lina, sedan Let's dance..som vanligt:P

Bokade biljett hem igår, ses snart älskling:D <3

Såhär klart är det inte idag iaf!
image6

Morgonstund har guld i mund^^

Tror inte det va!?

Vaknade 05.48, två minuter innan klockan ringde, usch vad less jag blev! bara att stiga upp och bege sig upp mot hamre för att stå på Nyhléns morgonträning *gäsp*

Har nu lyckats ta mig ner till by och sitter här och myser, just nu skiner sole, även om vädret lovat snö hela dagen? jajja, det stor att det skulle snö runt 12, så 2½ timme har de på sig att få bort denna nästan helt blåa himlen;)
Igår var det iaf kanooo väder, såklart så jobbade man!:/ Och dum som jag var så hade jag inte med mig några skidor eller en snowbaord så jag skulle kunna åka nåt åk! Men idag!! då jäklar blir några åk iaf=) ska upp och äta först bara, skidor blir det idag=)

Om en vecka får jag träffa den här snyggingen:D:Dimage5

Det blåser, men inte här!!

I princip allt inne i Åre är stängt! Ullådalen, Rödkulleliften, Vm8an, Godolen, Kabinbanan, Tväråvalven, Tusenmetern, Tottliften, Högåsen och sadelliften! Hos oss stod Linbanan fram tills nu då den öppnat igen! Hörde på radion att det aldrig varit så mkt folk i tege som idag! Haha, då var de tur för Blondie att vi kunde öppna linbanan igen=)

Igår kom jag hem, stekte kyckling och åt potatissallad till, sedan sov jag en stund och när jag vaknade av att Mahias ringde så gick jag in till Maria och såg på Sunes jul! wohoo;P Såg på det någon timme och sedan gick jag och lade mig igen! Slösöndag:D Dumma Johan om låste in oss i Marias rum också! Han satt en bokhylla eller något utanför så vi inte kunde få ner handtaget! SHYSST!;)

Idag är det lugnt! strul med lunchare bara så min lunchare har inte börjar luncha min, johans och mannes liftar! Får se vart han börjar luncha sen=) Lite småhungrig men vet inte alls vad ja ska äta:S kanske lasagne?:D

PUSS!

Trött!

Igår var den jätte härlig dag här i Duved! Hann med flera åk på lunchen och dagen gick faktiskt rätt fort!
Väl hemma blev det abra att byta om lite innan jag skulle iväg igen! Jag, Nathalie, Rebecca och Pia skulle och lasta ett ton hö där Nathalie har sin häst! TUNGT!

Efter vi var klara med det så tog vi in hästarna och tog han dom dem lite innan vi åkte till Ica i björnänge och handlade lite gotta! Sedan åkte vi vidare till Undersåker där Rebecca bor, så gjorde vi pannkakor och åt dem till Melodifestivalen! Pia somnade direkt:P Efter det var det dags för lite film! "Se upp för dårarna"! Då somnade Nathalie också, endast jag och rebecca var tappra nog att vara vaken tills filmen var slut!

Imorse vaknade i av att Pia väcker oss med ett hurtigt "gomorron!!!" och jag ser att klockan är kvart över 6 bara...bara att dra täcket över sig och sova liiite till! Kvart i 7 steg jag upp, vi åt lite frukost och sedan begav vi oss mot stallet igen! Gav dem mat och lade på täckena innan vi gick ut med dem i hagen!

Nu sitter jag här, har precis dragit igång liften! det är ca två plus och duggregn! USCHA!!!:(
Har iaf en godispåse och lite cola jag kan gotta mig med! Blir nog ingen snowboardåkning idag på lunchen:P

Grymt tråkigt att jag inte kunde vara med de andra flickorna på fridas 20-års fest igår!!! :'(

Mathias! miss u!

Skoter och Linbana!

Idag fick jag ändra mina planer på en lugn dag i byliften, Cattie är sjuk och det blev jag som fick ta över hennes plats i Linbanan! Det var mycket folk och det blev en heldag nere på dalstation, pojkarna (Mattias och Peter) tog så bra hand om bergstation så jag slapp den!;)

På lunchen fick jag mig ett åk, fick prova på mina skidskills ner till Byliften där vi möttes upp för att grilla lite korv och mysa det vi hann på vår lilla timme! Anton som visade sig nere i By bangade såklart inte på lite korv han heller!:P

Tillbaka i Linbanan gick dagen rätt fort, dagen avslutades med en avpatrullering och en utvärdering av Skistar "so far" ;) Väl nere på Staff hann jag knappt komma innanför dörren innan vi skulle iväg till Kläppen för lite skoterkörning!

Fick åka taxi upp till Ullådalen, sen släde efter en skoter bort till en stuga på fjället, sen fick vi sätta oss på varsin skoter och köra hela vägen ner till Kläppen igen, wiiihooo va kul de var:D Gratis åkning på fjället tackat man knappast nej till, det lär bli mpnga fler gånger när de behöver hjälp att få tillbaka skotrarna efter deras olika skotersafaris!=)

Nu ikväll efter skoterkörningen har vi sett på let's dance...som vanligt;D och nu innan resultatet sitter alla och myser på olika håll i huset, trevlig fredagkväll tycker jag! aldrig fest här på helgerna...STOR skillnad från hemma! Dock går vi ut söndagar och tisdagar, (dock mest tisdagar) och sen också andra dagar när vi känner för det!=)

Nu väntar ja på att finaste ska ringa:D HELT GALEN I DIG MATHIAS!!:D


PUSS!

Happy Valentines Day!

Mathias ringde och väckte mig imorse, han ville öppna paket:P Så kunde jag inte somna om, och nu ska jag ut och ta ett åk i backen, inget öppet nästan i hela Åre, känns ju kul när man för en gångs skull är ledig! haha=)

Ska förmodligen till Östersund i eftermiddag, Ida och hennes kompisar ville att jag skulle komma och hälsa på och festa med dem ikväll, kan ju vara trevligt med lite omväxling! Plus att jag hinner med lite snowboard innan jag ska dit, känns bra de iaf! Dock är ju Linbanan stängd så det får bli hamre och leråbacken man kan åka i! Får se hur länge jag orkar åka=)

PUSS på världens bästa Mathias<3

Första!

Dåså, då var det dags för ett första inlägg!

Har precis fått igång internet som jag varit utan i nästan en vecka, mitt SIM-kort hade gått sönder, hur kan man ju fråga sig när det legat i dosan hela tiden, men jajja! NU är det tillbaks iaf! Och btw! TACK Frida för den fina bloggen du gjort till mig!=)

I helgen var jag hemma för andra gången sedan jag flyttade upp hit till Duved. Kändes grymt skönt att f komma hem och träffa alla, att få säga hejdå till flickorna som åker till Thailand om 12 dagar (grrr!!) att få pussa på Mathias (som jag förövrigt saknar varje sekund av mina dagar här uppe) att få god mat av mamma och pappa och ta det lugnt några dagar! Men som vanligt går tiden superduper fort när man har roligt så vips var jag tillbaka här uppe igen, i min Bylift och snön!

Igår var det fest, Bygget-Tisdag! Jag var med på förfesten men var inte ett dugg peppad så kände istället för att sova eftersom jag skulle upp och jobba halv 9 idag! Inte lätt att vara festsugen så:P Ikväll blir det som de brukar bli onsdagkvällar, INGENTING! alla tar det lugnt, kanske ser på någon film, umgås lite i köket eller så sover många:P

Jag kanske inte kommer bli ett sånt bloggfreak som en viss Frida Källström (love!) men ska iaf försöka uppdatera den här så ofta jag kan! ganska enkelt att slänga in ett litet inlägg när man sitter i liften och det inte är nå folk!;)

Imorgon är det 2 saker som händer. Det är Alla Hjärtans Dag (som jag inte får tillbringa med Tias:/ ) och så fyller supersara 19 år;D Grattis vännen!!! Har köpt en liten present till Mathias också, och även om det är den 14onde efter klockan 12 så blir de ingen paketöppning förrän imorgonbitti;)

LOVE!

Äntligen färdig

Lämnar ett avtryck.
Nu är jag färdig med Elins blogg, hoppas hon tycker om den!

Puss *
Frida

RSS 2.0