Aerobic Dance!

NU jäklar ska här kommas i form! Det blev Afropowerdance och simning förra veckan, Afropowerdance igår och Aerobic dance idag, shit va kul det var:D fast tror min kordination ligger kvar hemma i förrådet med min drillstav! Eller den smyger sig tillbaka men jag var helt gone i början! Eftersom det inte är vanlig Aerobic utan med lite dans till så är kordinationen en stor del, men KUL:D de blir de fler gånger!

Ringde just Fanny, tänkte börja peppa henne inför tentan som hon har imorn
Fanny: Vad vill du nu då?!
Elin: Fanny är bäst, Fanny kan allt, allt om anatomi kan hon tusenfallt! Tentan klarar hon galant, för hon är ju ingen klant! Endokrina systemet ska hon klara, ja vänta lite bara! heja heja heja!! :D
Fanny: hahahaha, vänta igen!...jag får ont i magen

hihihi:D LYCKA TILL IMORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

har ju haft tenta jag med, har iiiingen aning om hur de gick, känns som att om jag klarade den så lär de vara på gränsen. De ställde så konstiga frågor! :/ Om man vet vad begreppet genus betyder och hur man kan koppla det till olika fall inom vården osv, varför ska man då visa det genom att svara på " vad säger blabla blaa om genus?" Hade aldrig hört namnet förut, kanske jag kan det och har läst själva citatet av henne men inte fan kommer jag ihåg det, och vad har det med saken egentligen att göra? Ska jag komma om 10 år vid ett patient fall och då ta upp "jaaa, men tänk! det är ju så blabla blaa sa om genus, vi kanske ska tänka så??" skitfråga, är inte den enda som klagade på just den;) Får se hur de rättar tentan också, vad är skillnaden på vad jag känner är ett jätte bra svar på vad som är viktigt vid nutrition med en patient, med hur många poäng jag får för svaret om de tycker att jag missat något specifikt? bajs säger jag bara, får se hur de går...lär få svar om ca 3 veckor!

tjipp!=)

Fanny och Henke gör ny karriär...i gymnastik...

http://sendables.jibjab.com/view/3Rjraq0T6CQdqGvK

RSS 2.0