Home sweet home!

Det blev inget Åre i helgen...:( Antes bil gick sönder så pengarna kunde inte gå till resan upp utan fick gå till reparation ist, tråkigt men så blir de ibland:P Jag får åka dit och träffa alla och Yoshi sen när de flyttat upp för säsongen ist;D

Haderedan bokat biljett hem så nu sitter jag här, storasyster är också hemma så de är kul! har inte träffat henne på så länge själv, utan massa pojkar runt:P Imorn åker vi ut till stugan, ska plocka svamp och mysa framför idol, jag ska försöka få lite plugg gjort också, tenta på måndag ju:O

På lördagmorgon åker jag med pappa och jagar älg i skogen, ska gå med hund så de ska bli kul!=) Skönt att få komma ut i skogen lite, tänk om de kommer en älg, hihi! sen på kvällen blir det halloweenfest på norrakyrko hos niclas, ska bli sjukt kul;D De behövde visst en som jobbade på söndag så jag hoppar in lite extra och jobbar, lite extra cash är bra, plus att det är bra att jag håller igång lite så jag inte glömmer allt innan jag ska jobba på jullovet!=)

Dags att börja fila lite på ett nytt cv också, tycker så mkt om att jobba på technichus, men de känns som att sommarjobba inom vården är rätt bra för framtiden när jag är färdigutbildad eller iaf om jag vill jobba på någon ambulansstation efter 4 terminer.

Jäkla skit att jag precis ska missa Frippilajnen igen! sist jag var hemma missade vi varandra med någon dag, den här gången har hon varit hemma en vecka, så missade jag henne med en dag:( skit också! till jul GÅR det inte att missa varandra, då banne mig blir de julmys:D

va ska man klä ut sig till då? hörde att det var maskerad, hinner ju inte fixa något?:O får kika på technichus om jag hittar något imorn:P

Another saturday night!

Fest? inte fest? det blir inte fest ikväll, var ut igår med superflickorna och hade jätte trevligt! det dansades och sjöng/skreks för full hals till grease och annat kul=) Vi började kvällen med lite tacos, Anders och hans söta lilla erika på 13 månader kom förbi och åt med mig, Annika, Sara och Ida. Myycket nice:D

Vi åkte till kåren men där var det dött så vi shakade loss på corona ist, jag var helt slut när de stängde, dehär tjejerna är galna!;)

Idag har jag varit en sväng på stan med Matte, han köpte jeans och ett par skor, vi träffade Anders, hans Annika och lilla Erika på ett ställe där de var gratis mat, grattis är alltid gott!.....även om de inte är så gott;)
Jag lagade sen världens godaste viltskav varvat med att vi tog hand om den feta tvätthögen:P den har minskat nu och jag har strukit lite medan jag sett på körslaget. Matte han är ute och ränner ikväll han, vi byts som av;)

Imorn blir det pligg för fulla muggar, inte många dagar kvar att plugga nu eftersom jag på torsdag ÅKER TILL ÅRE:D ska bli så sjuuukt kul att få komma iväg lite med Ante upp till sötflickorna, Jenny och Jennie och alla andra i myspysbyn:D ses där!

bjuder på en bild på de snyggaste flickorna;) btw så klänningen som Ida (den blonda) har på sig hade jag en likadan fast turkos, så matchade vi varandra med lockat hår och örhängen....ja det var planerat;)


Kladdkaka!

Det luktar kladdkaka i hela lägenheten, mumma! Har bakat två stycken som jag ska ta med på min sista dag på praktiken imorn! Känns tråkigt verkligen, har blivit jätte fäst vid många av de boende. Kommer att sakna dem!

Imorgon åker Mathias mot H-sand, Linda kommer hit och vi ska fixa något gott till middag! Försöker övertala Ida att ta sig hit också men vi får se hur det blir med det, hoppas iaf=) Det blir hur som helst idol och sedan utgång! Michael Jackson tema på idol också melike!

Pratade med Ante tidigare i veckan, han ska upp till Åre om två helger och hälsa på Jenny och Jennie mfl, jag blev s sjukt sugen så jag ringde Jenny och nu ska jag med dit:D yeeey!!! Åker upp med Ante då på torsdag om två veckor, det blir över halloweenhelgen så de lär ju vara lite drag där! Ska bli så sjukt kul:D Har sett att det snöat där också, STÖRT! TVÅre hade lagt upp en film där de IGÅR åkt skidor i Ullådalen!!! Liften var fixad och de såg sjukt nice ut!
http://www.facebook.com/search/?q=%C3%85re&init=quick#/video/video.php?v=1254434201943&ref=mf
kan man se den tro:P

Haha, när man kommer in på blogg.se så står det att det ska öppna ett Harry potter land i...ja var annars...usa=) jag som älskar såna ställen! Jag tyckte det var kul bara att gå in på rövarbyn i Skule! jag menar, vad finns det där egentligen?:P http://www.universalorlandoresort.com/harrypotter/?intsrch=harry%20potter

NU är det dags att läsa lite, sedan sova! Har kommit hälften av Mötley Crües bok "The Dirt", säger bara att den är helt vrickad, sedan säger jag inget mer. Men att jag läst hälften säger väl något ändå;) Upp kvart över 5 för sista gången på läääänge hoppas jag! Men så går det när bussen går 06.10:P
TJIPPGNATT

Det är dags för lördags myyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

Hahah, måste bara säga det här först! Jag sitter och ser på körslaget, dissar fotbollen ikväll, tråkigt att se själv tycker jag;) Men iaf, helt plötsligt hör jag ett vrål, högt som fan och jag brukar aldrig höra några grannar så jag undrar ju såklart vad det är. Tänker att det kaaaan ha något att göra med fotbollen så jag byter snabbt kanal och får se reprisen då Henke Larsson inte fick mål för att det var offside? kan det vara så det var:P men jäklar vad de skreks, måste vara nå killar med lite öl;)

Jag har varit på praktiken idag, gick hem runt 7 efter att ha nattat en av de boende=) Köpte mig en pizza och tänkte ta ett glas vin, ringde Fanny för att kolla om de ändå var ok att ta ett glas vin fast man är själv? de går väl?;) de är ju gott:P hihi!

Och nu! blir det bilder från lägenheten! wohooo säger Fanny och Frida?:D Jag är ju kass på det här med bilder, så ni får alla på rad, kul va?;)


KET:D

Fick en avi idag, gick så fort jag kunde till affären på Mariehem och hämtade ut det, ringde Fanny, packade upp paketet i lådan, sprättade upp det fina papperet och vips, så stod jag där men världens gosigaste, fluffigaste (den är till dig fluff;), finaste, mjukaste, härligaste...ja ni fattar....gosmjukboots:D

Trötta och frusna fötter? Kör dessa gosiga mikrotofflor / soffstövlar / värmesockor i mikron en stund, dra på dem, kryp ner i soffan och njut!
Cozy Feet är gjorda i mjukt, långhårigt tyg och innersulan är fyllda med linfrö med en mjuk doft av lavendel. Aromaterapi på köpet alltså!
Har samma gosiga tyg på insidan som på utsidan, och en fleeceklädd ”innersula”.

wiiie, världens bästa syster:D TACKTACK:D

Aaaaah damn!

Försov mig i morse, såå typiskt! Hade ställt klockan på kvart över fem för att en timme senare kunna ta bussen till praktiken klockan 7. Såklart väcker Matte mig när hans klocka ringer tio i 7. damnit! Spöregn så jag kan inte cykla vilket går snabbare än buss, men som tur är gick det en buss 10 över 7, ringde och sa att jag skulle bli sen och sprang sedan ut till bussen!

Haft en kul dag idag, hjälpte till på boendet med lite duschning och sånt innan jag och min handledare tog med boende till sjukhuset för en undersökning, intressant och kul att se lite nytt=) Nu har jag precis ätit, fiskbullar! jaa jag gillar det! Fanny ringde just, vill ha mitt ket nuuu! Hoppas på imorgon!!

TJOO

VFU och nyinflyttad!

Då kan jag snart kalla mig för riktig Ume-bo! Har skickat in för adressändring och fick blankett idag som jag direkt fyllde i och skickade till skatteverket, nu ska de bara betalas för min eftersändning så är allt klappat och klart för att söka bostadsbidrag;) Man kanske kan dra ner på hyran per månad lite iaf=)

Haha, matte går förbi mig här i lägenheten, pratar högt för sig själv och andas högljutt, tror han försöker plugga in de olika muskler som används vid andning eller något:P

Men som sagt! har flyttat nu, bor på Nydalahöjd! Skicka massa massa brev till mig så blir jag glad, hihihi! Fanny sa igår att hon skickat paket till mig, wihoo:D Kommer kanske imorn eller på torsdag! Lägenheten är en tvåa på 54 kvadrat, supermysig! Mamma och pappa var här tors-lör förra veckan och hjälpte till att flytta och installera allt från minsta lilla klädhängare till en stor Ikea tv-möbel, snälla päron man har;D

Har "paus" från plugget nu, går istället på praktik i tre veckor och jag har precis gått lite mer än en vecka, så ca 1½ kvar då=) Jag är på ett äldrecenter, där går jag med en jättehärlig undersköterska och jag lär mig jätte mkt! var väldigt ervis först eftersom jag inte jobbat inom vården förut, men de har gått jättebra och jag gör en hel del själv nu istället för att gå bredvid henne och hjälpa till=) Ska gå lite med en sjuksköterska också och har gått 2 dagar med henne, har fått skriva in i "journaler" på datorn, hjälpa till vid injektioner, lägga om bensår och annat! KUL=)

Snart bär det av tillbaka till verkligheten, ska ha tenta om lite mindre än en m¨ånad och jag är redan livrädd, men ska plugga ordentligt med de andra när vi är tillbaka från praktiken, lite innan också=) Har precis ätit upp en underbar portion köttfärspaj, så glad att det räcker till matlåda imorn:D

Nu ska jag svara på frippis sms, lycka till med plugget honey!;D

Tjippåhej från Ume!

RSS 2.0