Ny dator

whoopwhoop! Sade till brur att hjälpa mig hitta en dator...han skickade info om vad jag skulle leta efter men det är ju skitsvårt!!! så jag sa helt enkelt att han skulle hitta en dator och säga "köp den" och så fick det bli! skickade precis in en order på denna fina packard-bell datorn...tror den blir grymt bra=) dock är man nu 5990:- fattigare...fast å andra sidan så kom ju studiebidraget idag?;)

http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/laptop-15---16-tum/PackardBell-EasyNoteTJ75-JN-546NC%28126802,3003%29


Pusspåer nu kommer min maaaami och hälsar på mig över helgen :D

You make my dreams come true

What I want, you've got
And it might be hard to handle
But like the flame that burns the candle
The candle feeds the flame
What I've got's full stock of thoughts
and dreams that scatter
You pull them all together
And how, I can't explain
But You make my dreams come true
On a night when bad dreams become a screamer
When they're messin' with the dreamer
I can laugh it in the face
Twist and shout my way out
And wrape yourself around me
'Cause I ain't the way that you found me
I'll never be the same
'Cause You make my dreams come true
I'm down on the daydream
That sleepwalk should be over by now
I know that You make my dreams come true"


Ps. Glöm det jag sa om hemtenta...det suuugeeeer...........

Snart är det dags för plugg igen...

Har haft en sån skön kurs nu, har två seminarium imorn och klockan 15.00 på tisdag så aktiveras hemtentan. Ska försöka bli av med den så fort som möjligt så har man resten av veckan fri till att inte göra någonting!!! :D Sedan börjar vår kurs: "Biomedicin och allmän farmakologi", får se hur kul de är med läkemedelsberäkning och sånt? haha! Men de ska bli kul att lära sig venprovtagning, mamma får ha en "stick-kurs" när hon kommer och hälsar på, får bjuda in lite sticksugna elever;P

Jag har lagat så jäkla god mat i helgen!!! I fredags gjorde jag kycklingfilé i ugn med en supergod sås till, hittade receptet (som alltid) på Victorias blogg, tidigare Matplatsen.org. Nu http://www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen. Hon lägger upp så jäkla goda recept på hennes sida. Gjorde en hummer och krabbsoppa när jag var hemma förra helgen, sen igen i veckan...såååå god:D

Nu sitter jag och har videokonversation med sötsara!

Nej jag vet inte vad som är fel på kameran men kommer inte in på kamerans egenskaper så jag kan ändra=)
Sara bor två trapper ovanför mig, vi har en konversation över msn, snacka om att vi är för lat för att gå och knacka på varandras dörrar.....

Shoppinghelg =)

Fattigare.....myyyycket fattigare ;) 

Jag har köpt en hylla till köket, en tröja, nytt löshår plus clips, en ny TV! och snart ska de köpas en microvågsugn också!
Men visst är den fiiin? http://www.expert.se/product/product.aspx?id=3365588
42 tum :D

Bänken och tröjan fyndade jag så de vart inte speciellt dyra pengar, och håret är en investering (säger vi) men sist jag köpte löshår så hade jag det i 3 år, hihi!

Nu ska jag klippa mig hos Malin, sen fika med Putte (Sofie) på stan innan bussen avgår klockan 1 mot Umeå! Ses där!!

PS. Visstja!!! ska köpa en dator i veckan tror jag......nudlar resten av året kanske;)

Sjuksköterskorna tog över Paradisbadet!

Igår åkte jag plus 12 stycken till badsugna studenter till Övik för lite bad på paradisbadet. Vi hade sjuuukt kul:D tror vi badade i 3½ timme, längesedan man gjorde det eftersom man tröttnar fort. Men de är svårt med 13 pers! Vi hade snöbollskrig i utebassängen, åkte alla samtidigt i den stora banan utan ringar, bubblade, åt mat och badade allmänt=) Sara och jag hade lite photosession, HAHA!
Jag som är så dålig på det här med bilder. Men de är lite variation på mig, Sara i sköldpaddepoolen, Nästan hela gänget i bubbelpoolen, lite bus i barnbassängen och avslut med när vi åt lite middag, trötta och glada efter dagen=)

























Efter badet gick jag på stan, köpte ett par byxor till Fanny som hon ville ha, sen väntade jag på kusin och farbror som skulle plocka upp mig för att åka vidare till farfar och Cornelia för hon fyllde 70 igår=) Mycket trevligt men jag var så sjukt trött (utan att jag visste om det) så väntan blev inte så kul alls, men man fick ju se Anders Ekborg ute på shoppingrunda iaf;)

Åkte med pappa vidare hit mot Härnösand där jag blir över helgen=)
Och PS!!!!! Jag klarade Anatomitentaaaaaaan:D:D:D


RSS 2.0