Rätt bra kväll!

Fick sluta tidigare från jobbet, jobbade 7-12 och sen 16-20 egentligen men fick gå vid sju, dock hjälpte det inte mig då bussen fastnade i en snödriva så kom fram med bussen jag hade tänkte ta hur som helst....kul;)

Mina vänner kom och underhöll mig medan jag åt och fixade iordning mig sen dansade jag och Sara på krogen tills det var dags att gå hem runt halv 1, hade ändå varit vaken sedan kvart i 6 på morgonen så de kändes rätt bra=)


Shoes=)

Frippi, du ska inte ha dåligt samvete för att du köper bra skor;) Jag letade i hela birsta men såklart de enda som var sköna eller såg precis ut som de jag ville ha var också de dyraste. Men jag har inte frusit sedan dess...-22 ute nu, hade strumpbyxor i skorna och det var vaaaaarmt=)

Jag och Sara letade skor på stan idag, skopunkten är bra då, halva priset på ena paret då vi köpte ett par var=)
fiiiint, slipper sno Fannys nu!

10 år sedan


Ser man vem som är vem? Tips är att det inte är jag på övre bilden;) (Tyskland juni 2001)

Jobbeeee

Igår runt 20.00 fick jag ett samtal: "hej, kan du jobba imorn mellan 7-12 och 16-20 på Tegs sjukhem?" Hade inte så mkt bättre för mig så de fick bli det, rätt skönt med lite extra pengar sådär plus att de är bra att hålla igång lite så man inte glömmer bort inför sommaren då de lär bli nå liknande jobb för mig=) På ett vårdhem/sjukhem alltså!

Klockan är nu 21.09, vad ska man hitta på? de är för tidigt för att sova....Kanske ska se en film eller nåt? Mellan 12-16 så jobbade jag ju inte så köpte pizza och hyrde film med Robin, vi såg I Love you, man, riiiktigt kul film!!
http://www.youtube.com/watch?v=U1ACTahRSF4  (Har fortfarande inte lärt mig hur man länkar, Frippi?;)

Imorn ska jag spela badminton med Matte sen blir de supermysigbrunch hos Anders, jag tar med våffelmix och andra fixar grädde, sylt, nybakt bröd, pålägg, äggröra, scones mm, yumyum!:D Snacka om en bra söndag!

Btw....jag saknar Åre!




Krogen.....eller?!

Det var visst NH ikväll, alla i klassen?? sa vi de? mmm...dock var det visst världens kö redan vid halv 7 så vi bestämde oss för att skjuta upp planerna och bestämma oss senare. Annika och jag gjorde pizza, drack lite vin och jag gjorde glass i glassmaskinen, jamjam! Sedan så kom Ida, Linda, Ida, Jenny hit så vi lyssnade på musik och snackade en massa.

Vi tänkte precis dra ut innan vi kom på att....ingen av oss var riktigt sugen! så ist sitter jag nu här själv och ska se en film på voddler, ska se vad jag hittar!=) skolan börjar 8.30 så de var nog lika bra de som blev!=)

Imorn ska jag och Robin vara barnvakt åt världens sötaste små barn! hoppas de går brabrabraaaa=)

Nu blir de poppisar och film!! PÖSS!

Slänger in en bild från helgen när jag ändå är på g!=)


Linda, Jag och Ida strax innan krogen=)

GRATTIS ANNIKA!!


På 20-års dagen!! Vi firar på onsdag;)

Kursstart idag, var rätt segt och ingen orkade direkt hänga med, blir en hel del seminarium och sen hemtenta. Får se om man kanske ska dra sig upp till Åre en vecka då och skriva tentan där? de borde funderas på!
Ikväll blire fika hos Annika men innan dess blir de inte så mkt mer än mat och slöpass i soffan....tror jag måste rycka upp mig snart? Börjar imorn......tror jag hört det förut?

Måste bara berätta om mitt klipp i lördags! Var på Hm vid strömpilen, skulle köpa strumpbyxor men de hade inte de jag ville ha så kikade på lite kläder istället. Fanns en reaställning och där fyndade jag två kjolar, en "blus" och en klänning...org pris 900kr...jag betalade 250:D snacka om fynd!! Dock var allt lila, men mamma kallar inte mig för lila elin för ingenting? Snyggt var de iaf! whoop, whoop!


Slödag!

Fick min slödag idag iaf=) Förutom den 1 ½ timmes långa disken...men de var kul!=)
Ida, Linda, Annika, Robin, Robin och Anders var här och åt, sedan kom Ida, Sofia, William och Sara hit innan vi gick tillsammans på Corona, rätt nice men förfesten var som alltid roligast! Gick hem runt 1!

Tentan ja...vet inte allt hur de gick, jag hoppas verklgen på det rätta men man kommer på saker hela tiden som jag vet att jag svarat fel på, eller inte kunde så vi får helt enkelt se hur de blir när tentan kommer tillbaka!

Imorn börjar nya kursen "människans livsvillkor" bara massa seminarium och en hemtenta, rätt soft schema och den ska visst inte vara spec jobbig, känns skönt de iaf! Nu ska man bara komma på någt att äta ikväll....kyckling kanske? Köpte fyra kilo igår....vadå? de var ju billigt;)

Skadad for life?

Sitter och ser på tv, har bestämt mig för att inte trycka in mer fakta i skallen, jag kör på det jag kan och hopas på bra frågor imorn, kommer inte kunna lära mig nå nytt tills imorn ändå. Lika bra att repetera de man kan=)
På tal om de man kan...såg jag just reklam för en clearblue mätare för att se när man har ägglossning, och lika för att se om och hur länge man varit gravid, snacka om att tankarna vandrade iväg till de olika faserna i en menstruationscykel.....tror jag håller på att bli tokig....

Ikväll blire inte mycket annat än häng i soffan och lite popcorn tror jag...;)

Tentaångest!

Jaa, lördag smäller det, den jävla anatomitentan. Hela klassen har isolerat sig och begravt sig i plugg...det enda vi snackar om är plugg och det enda alla gör är att plugga, kul liv! Skönt att vissa förstår en iaf!
Klarade ju Duggan som jag skrev om i förra inlägget så känner inte att jag ska lägga krut på första delen av tentan utan satsar på andra delen och hoppas på att jag inte kuggar den så jag måste göra båda delarna på en omtenta:S wish me good luck;)
Ska bli så jäääkla skönt på lördag em då tentan är klar, ska handla, sen blire middag med goa vänner och utgång för att fira eller sörja (om de går åt h-vete;) ) Söndag kommer jag nog inte göra NÅGONTING! Ska bli så skönt att inte ha nå plugg att oroa sig för ALLS! Kursen som börjar på måndag ska visst inte vara så svår, plus att det är hemtenta, whoopwhoop! Inspark på det så kan de inte bli sämre;)

Tillbringade 1½ vecka i Åre på jullovet, hade det så sjukt bra=) Träffade gamla goingar och nya goingar på kläppen, man känner att man saknar säsongarlivet en hel del, men så länge jag kan åka dit och hälsa på så känns de inte som världens miss! Men man saknar vissa där riktigt mkt ibland=)
Vi får se när det blir återbesök!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa igenom mina "instuderingskort" och sen sova. Godnatt!

RSS 2.0