långledig!

När jag åkte till jobbet igår visste jag inte alls vad jag skulle ha för mig idag, jag visste att jag skulle vara ledig tis-ons och att jag var grymt less på jobbet bara. Jag bestämde mig efter ca en halvtimme på jobbet att man aknske skulle ta och kika om det finns en tågbiljett och något smidigt sätt att åka hem på samma dag. Syster fick kika, och också boka en hemresa till mig samma dag! Fixade så uffe lunchade mig och skulle stanna kvar och jobba resten av dagen så jag skulle hinna med tåget 15.45, slutar egentligen 16.45 så! Daniel sa att han kunde jobba torsdag till mig så YES, en dag extra hemma=) (börjar bli lite rädd nu, allting har gått för smidigt) Så jag åkte hem, fick skjuts med malin in till stationen och 7 timmar senare plockade mathias upp mig på stationen! Han visste förövrigt ingenting förrän jag redan var på väg, busbus!;) En annan som inte visste något var min kära mamma, jag kommer hem, ställer mig i dörren till mamma och pappas sovrum. Först tror hon att jag är fanny, tills hon ser att det är jag och blir superglad, I like surprises!;)

Idag har jag först åkt förbi frippilajni som tyvärr skulle tillbaka till sthlm idag så vi hann ses kanske exakt 3 min innan jag fick lov att fara igen :( jag hade en klipptid kvart i 9, klippt bort massa slitet hår och faktiskt fått en frisyr, mkt nice! Efter det blev det ett besök på technichus för att snacka lite om i sommar, inte bestämt vad det blir än men det spånas fortfarande på det!

Åkte hem hit med mathias för lite lunch innan vi skjutsade ner mamma till stan och vi åkte och hyrde film, har sett step brothers nu och har björn gustavssons "ett livsverk" kvar! Får se om vi sparar den tills imorn, vi ska på bio och se män som hatar kvinnor ikväll (och jag som inte läst boken än :S )

Nu så luktar det fruktansvärt gott i köket, det blir klyftpotatis och älgsteksbiffar till middag:D WOHO!

En annan smidig sak är att en tjej jag jobbar med smsar idag och frågar om jag kan jobba hennes lördag nästa helg, visst säger jag om hon jobbar nu på fredag till mig, vips blir jag hemma en dag extra=) Bokade just biljetten tillbaka till Åre, inte förrän halv 5 går tåget! känns micket bra:D 

ajöken!


RSS 2.0