Hobbydags!

Måste skaffa mig en hobby....har inte ritat sedan...9an kanske? men blev så jäkla sugen när jag hittade ett set med pennor och sånt så jag gav det ett försök:)



Inte så pjåkigt?:)

Imorgon, en vecka avklarad praktik, bara 3 veckor kvar;) Sen är det ju valborg också..säger som Selinskan..."har det redan varit julafton?"


Praktik, sen sommaaaar!

Idag har jag börjat min praktik som håller på i 4 veckor framöver, jag är i Vindeln på ett äldreboende och jag trivs ganska bra efter första dagen. Imorgon vet jag inte om jag ska på praktik för på posten kom idag en kallelse till röntgen på sjukhuset, IMORGON. Får ringa min handledare imorn och säga att jag inte kommer? Känns taskigt eftersom det är andra dagen, men jag har väntat länge på att få en tid och går jag nu får jag snabbare komma till ortopeden med mina fossingar!

Eftersom jag släppt bomben för mamma så kan jag lika gärna visa min fina piercing jag gjorde i helgen, jag gillar den iaf;D

mm:)

Vi har pyjamasparty!


Ibland undrar man ju...

Hur blev man som man blev EGENTLIGEN?
Mamma....jag skyller på dig...

Elin' säger:
PUSSNATT!
goodnight sweetheart well it's time to go....
Carina säger:
dutt duruduttdutt
Elin' säger:
goodnight sweetheart well it's time to go....

Carina säger:
du duru duuuu
Elin' säger:
I hate to leave you but I really must say so, goodnight sweetheart goodnight
Carina säger:
mmmmmmmm puss!


http://www.youtube.com/watch?v=egX9N8yOgaU

En vanlig fredagseftermiddag på sjuksköterskeprogrammet...




Jag vet att jag är kass på att skriva, men de är ju så mkt lättare att lägga upp en bild på vad man har för sig;)

Ikväll......HOFFMAESTRO!!



Det är fint att peka...



Aaahhhsaaafiiiiin:) 1200kr

En bild....

..säger mer än tusen ord.....


JAMJAM...

Tatueringsjunkie


Kusinträff!

Mamma kom hit till Umeå idag med hennes tre kusiner, Maria, Eva och Lena! De ska sova här inatt så jag blir utsparkad...eller nåt:) Har ätit riktigt god middag med rostbiff och potatisgratäng!  Ska snart och umgåslite med Sarax3!

men först.......Se min nya söta kissemiss! <3


Back in Umeå!

Efter en sjukt trevlig vecka i Åre är jag nu tillbaka i Umeå. Kom upp tisdag förra veckan efter en dryg morgon då min mage fortfarande kände av min kräksjuka, uschusch! Folket på Kläppen gick ut på kvällen men jag kände att jag nog borde ta det lugnt med alkoholen, haha!

Jag tog åkte ingenting i backen ons, tors utan hängde i byn med Sanne och körde lite afterski (utan ski) till Pink Hink på fjällgården, (mycket bra) och dagen efter hälsade jag på lite sköna människor i Duved innan det blev utgång på Bygget på kvällen, Timbuktu spelade!:)

Fredag var första dagen i backen och sen var det soooooool hela helgen (det var mulet och regn ons/tors:(
Det blev björnen och lite åkande i Åre med Sanne och Lisa innan  jag och Lisa gick på afterski, det blev lite mycket kanske men så kan de vara ibland;) Jag hängde i fjällvallen men Ante och åkte runt en massa resetn av helgen och hade det så skönt i solen. I söndags var det Red Bull Home Run då 200 startade på toppen och försten ner till Timmerstugan vann! Det var väldigt trevligt och kvällen slutade lugnt med en sväng på Dippan:)

Hann preciiis träffa Joel och Catha när de kom till Åre i måndags, vi drack lite öl på fjällgården och hängde lite på kläppen på kvällen innan det var dags för mig att åka hem dagen efter! Efter en lång resa hem var det skönt att få komma hem och dumpa av lte grejer hos mamma och pappa (puss!) och mysa lite i härnösand! Kom hem igår och fick besök av Anders och småflickorna, tre Saror kom också förbi! Myyycket trevligt:)

Nej nu är det snart dags för Pizza med flickorna på höjden! För er som inte förstått det...Sara x3!

Bjuder på en gobild från Oh-Rey!




RSS 2.0