Halloween

Idag kommer det visst folk och plingar på dörren...tror jag inte ska vara hemma :P

Var med fanny och Linn till Birsta igår då de var på jakt efter något bra till halloweenfesten de ska på imorn, jag kände inte direkt för att köpa något när jag inte riktigt vet vilka andra tjejer som jag ska festa med ikväll! Får fixa nå vampyrtänder bara eller något^^ Fanny och Linn hittade iaf en jäkligt snygg outfit=)

Mediamarkt hade/har ju någon slags Oktoberfest/1års jubileum så vi åkte dit och kikade, helskotta va de hade dragit på med grejer. Fanns skitbilliga dvd-boxar och amssa annat! jag råkade få med mig en vännerbox med alla 10 säsongerna för 799kr! Bad mamma gå på pricerunner på internet och där låg boxarna på över 1000kr överallt, känns som en bra affär?:)

Nu ska jag snart gå ner på jobbet, sista dagen för den här veckan, de har varit tungt!! Technichus har väl haft runt 200-300 pers varje dag, och man blir jävligt slut av alla barn som skriker och alla som ska ha korv, pannkakor osv osv. Men fredagar brukar vara lite lugnare så jag hoppas på det så vi kan ta det lugnt idag:) Vill ju inte vara helt superdupertrött ikväll!

Ps. Det snöar ute:D MYS!

Tjipp!

Trött!

Förstår inte varför man är som trättast när man sover som mest?

Hade personalfest med Technichus i torsdags, hade det hur trevligt som helst! Vi delades in i 4 grupper (vi var ca 15-16 pers)  och sedan fick vi göra ett rätt var! Jag kom i efterrätts-gruppen och vi gjorde små blåbärspajer med hemmagjord vaniljsås NAMNAM! Alla fick typ plats i köker iaf, vi var på portalen i deras kök=) Efter en 4-rätters middag så satt vi emst och snackade och hade det trevligt innan de flesta åkte hem runt kvart i 11, Jag och tre tappra tomas och en Lisbeth höll oss kvar och kom inte hem förrän vid halv 2=) De var för trevligt! Skulle dock upp klockan 6 för att åka till Midlanda och jobba, men det fick bara lov att gå! Sova sen;)

Btw! Fick upp carrolajnen på en långprommis på dagen, oj så hurtiga vi var!

 Sen var det roligt att stå och packa fina lådor till flyget dagen efter, trött och jävlig som man var;)


Åkte ut till stugan på kvällen där vi hade middag med Mathias mamma och hennes sambo Bertil, samt mamma och pappa då=) Mathias åkte in till stan tidigt dagen efter för att göra Högskoleprovet och jag sov ut innan jag steg upp för att sedan ta en långpromenad genom skogen. kan ju visa lite bilder=)

Såå glad att jag slipper det här nu, det var väl kanske 4 höstar med såna här lådor, att stapla och slå ur ute på plantodlingen i stugan, Line och fanny vet vad jag snackar om;)


Fin utsikt när man kommer ut genom skogen till havet!


För er som ville se framifrån, nu är det dock lockigt och inte alls nå stylat;)


De var "min dag i bilder" som frida brukar skriva;) dock kan inte jag fixa till det så de blir sådär snyggt som frida har men det här får duga det med;)

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, sen blir technichus hela veckan, det är ju lov och då blir mkt folk;)

Tjipp!!

Sushi dags!

NU jäklar är det dags! Har aldrig smakat sushi i mitt liv, men tänkte nu göra ett försök, och kan de bli bättre än en liten matlagningsstund med Jens som aldrig gjort ushi förut? Bra att slå ihop då tänkte jag=) Riset kokas och allt är inhandlat, blir ganska lätt sushi, men ganska klassiskt ändå tror jag;) Lägger in bilder på hur de blev sen;)
Tjipp!

Snart ledig!

För en dag=) Jobbade förra helgen, ledig måndag sen har jag jobbat varje dag i en vecka nu, men onsdag och torsdag är jag ledig iaf:D Sköööönt!! Ska på personalfest med alla från Technichus på Torsdag också, MYCKET trevligt!

Hade ju tänkt att jag skulle slänga in en bild hur det ser ut där jag jobbar på midlanda, men jag glömmer ju hela tiden det! kan ingen skicka ett sms till mig och påminna mig att jag ska göra det, så kaaanske det händer^^ jaja, de är ett vanligt litet café bara=) Har inte varit med om någon försening än iaf, de sägs att det är döden!:S

Har varit en sväng hos Sara idag där hon och Anna hade bakat, vi såg lite på tv och sen åkte jag hem och nu sitter jag här och äter ett ägg och väntar på Tias;D Mitt liv, jobb, vänner och pojkvän^^ haha! I vinter blir de jobb, jobb, vänner, fest, snowboard iaf=) Och pojkvän på distans...

Nu ringde han och jag ska visst dit och sova, bara att borsta tänderna och åka dit då:P

Tjipp!

Lite pics!

Nu är de klippt!  Mitt hår var helt förjävligt har jag kommit på! Det var slitet som fan, gult/grönt av missfärgning och poröst och inte spec snyggt efter en sommar, cypern och permanent (eftersom håret var så slitet så lade sig lockarna så fort på vissa ställen) Men nudu! efter 3 timmars behöandling ser mitt hår nu ut såhär:


Tog inte tre timmar för att ta bort rugget, utan fixade även några centimeters utväxt, bort med det gröna/gula och in med en blond kall ton, mkt bra! Om det inte kommit fram i texten så är jag jävligt nöjd!=) De var värd de dyra kronorna (!)
+ att det är fint lockigt nu också eftersom det är mindre slitet! =)

Denna bild har cirkulerat till iallafall Carro och hon har skickat den till Hannah, och Emma har också sett den vet jag. Så de som läser kan väl också få se hur kul jag kan ha på mitt jobb på helgerna......



N får en till...


Som sagt, en helt vanlig dag på Technichus;)

Jobbjobbjobb

Nu rullar dagarna på iallafall! nu saknar jag iallafall en ledig dag, jobbade helgen och varje dag den här veckan förutom fredag, men den ska uppskattas! Ska sova, äta lunch med Tias och bara mysa=) Sen ladda för en helg på Technichus! Blev bjuden på personelfest där om två veckor, ska bli grymt kul!!:D

Jobbet går iaf bra, står ju mest i restaurangen där själv på dagarna, och har nu fått koll på det mesta så de känns skönt! Ska bli kul med lite mer pengar denna månad än bara lönechecken från Technichus, man klarar sig på den lönen, om man heter Elin iaf! Men man tackar inte direkt nej till några tussingar till;)

Ikväll jobbade jag och kom hem halv 8, sen åkte jag en sväng till Johan den III där Mathias satt med sin pappa och bror, vi drack en öl och hade det trevligt!=)

Frippi! JA kom hem en lite helg och mys med mamma, men en liiten timme kan jag väl få så vi kan fika?;D ring mig snart!:D

Tjipp! (blev en kortis idag, tröttis=)

Fest

Sitter just nu hemma hos Malin som har utflyttningsfest, de ska flytta ur lägenheten i veckan så det gäller att passa på=) Har mycket trevligt, vi är väl ca 12 tjejer eller nåt som har kul, vet inte riktigt när det är dags för krogen, vi får se! de blir väl att någon ropar "en minut sen drar vi" när som helst som det bruker=)

Telefonsamtalet jag skrev om i förra inläget kan jag iaf säga att jag fått, Micke Tallabacka ringde på kvällen och jag har fått jobb på Midlanda Restaurangen i cafét där, ska först och främst jobba i cafét och så, sen kommer jag väl få lära mig om cateringen och alla lådor som vi ska göra till alla flyg. Känner inte att jag har koll på någonting om det. men cafét känns lugnt, har ganska mycket från Technichus som jag kan använda mig av. Så det ska nog inte vara några problem..hoppas jag=) känn skönt att ha fått ett extrajobb så jag har några pengar iaf innan jag drar till Åre. Kan ju inte säga att jag kom därifrån med några pengar förra året, och ändå hade jag med mig mer än 10.000 kr:S alla pengar går på ny utrustning osv osv=)

Åkte ju till ö-vik med mathias också, hade det jätte mysigt på badet! Dock hittade jag inga skor där, ändå gick jag in i varenda sko-affär som fanns där:/ hittade några på slutet men då var jag så less så jag orkade inte haha! måste nästan ha med mig fanny eller mamma för att jags ka veta vilka skor jag ska köpa, är värdelös på sånt!=)

en månad kvar....sen åker Mathias till kanada...:/ Tungt som fan! Får ta vara på tiden som är kvar! sen ses vi inte på kanske ett halvår. Usch! Men en månad kvar iaf=)

Tjipp!!!


Regn och Rusk!

Det här är en sån dag man ska ligga inomhus med en bra bok i handen och uppkrupen med en fit i soffan. Jag är hemma men jag sitter ist framför datorn, det fungerar det med!=) Men helst hade jag såklart jobbat.

Mathias och jag har idag varit tillsammans i 13 månader ;D Vi åt lunch på Portalen idag, skulle helst ha strömming men det var slut så det enda de hade kvar var nötskav och ris, men det var grymt gott tyckter jag iaf=)
Nu håller jag på att tvätta hemma, ska väl ta itu med tvättkorgen också, sen göra mat! Känner mig som en hemmafru! Har maten klar när alla kommer hem från jobbet, och viker tvätt, plockar undan alla kläder och tvättar och torktumlar dem såklart. Inte det jobbigaste arbetet men det tar ju tid:P

Ikväll blir det iaf film med tjejerna! kanske blir att man beställer lite mat från mini också, dock när jag lagat mat här hemma känns det som att man hellre lägger pengarna på något annat! Som t.ex veckans höjdpunkt när jag och mathias ska till Ö-vik på fredag och gå på paradisbadet! Och kika efter skor till mig på stan=) Vi var i birsta igår och letade! Och såklart hittar jag världens finaste stövlar! Men så finns dem inte i min storlek, och 39 satt bra på ena foten men inte den andra, och man vill ju kunan gå i dem utan att det gör ont:/ Köpte iaf ett par på wedins, men ska se om jag inte hittar några bättre i Ö-vik=)

Nu sitter jag och väntar på ett telefonsamtal! Vet dock inte hur länge jag kan få vänta eller om hon ens ringer...:/ men håller tummarna och därför skriver jag inget om det förrän jag vet mer=)

Tjipp!

RSS 2.0