Redo för backen!

Köpte ryggskydd förra veckan och idag blev det dags att hitta nya skidkläder! Det gick bra och jag kom hem typ 3100 fattigare men de var de värt!=)
Här har vi n bild på jackan (både jacka och byxa är Burton)



Båda köpte jag i storlek large, mkt skönare med loose fit och skönare att åka i! woho:D snyggt va?;)

Två dagar kvar till jul, men har inga som helst julkänslor och de känns faktiskt ok, jag ska inte fira jul förrän i helgen så får ta det då ist! Åker hem direkt efter jobbet på torsdag, sen tror jag att de blir en sväng föbi sundsvall för att hälsa på Emelie och kanske pojkarna också om de har tid! Har ju planer att gå ut med dig också frippi? vi får se hur de blir med allt! Ska förbi Mathias mamma på fredag innan jag åker vidare till stugan också för att ha lilla julafton då och mys hela helgen innan jag åker tillbaka hit på söndag=) Fanny och Linn kommer upp och firar nyår här med mig, ska bli sjukt kul att visa dem hur jag har de och de jag bo med. Har varit så grymt förkyld hela helgen, ingen feber som tur är så jag har kunnat jobba men ont i halsen, snuvig hängig och hela köret, men ska ta och pigga upp mig så jag kanske kan gymma imorn, vi får se! Ska handla julmat för typ 20 pers imorn så de kanske inte finns tid till någon träning! Fick dagens träning när jag fick med mig Ida och jenni ut på offpist i duved idag, galet kul nu när de kommit nysnö och med nya brädan. Min förra var så tung och hård så de var inte det lättaste att åka offpist med den! Men nu gick de mkt bättre, fick bara ta av mig och gå typ två gånger, asbra=)

Nu ska jag ta och se vad resten av gänget gör innan jag ska sova!=)

Glömde...

...att jag skulle lägga upp liften bilder också=)
Mycket snöö!
Fin utsikt från toppen av linbanan i Duved
Uppe på linbanan berg

Jag i liften idag=)

Åre!

Mycket snö, nya ansikten, gamla vänner, kallt, jobb...allting har gått så fort! känns som att jag nyss kom hit och ändå har jag inte uppdaterat på nästan två veckor! skäms på mig=)

Jag kom upp på lördag eftermiddag och direkt blev det upppackning, bastu och utgång, tog de ganska lugnt för var lite trött efter bilresan och på söndagen gick jag in till byn med Louise och Frida, försöker hitta en ny skiddress men det går inte spec bra! Ska ge det en ny chans på måndag då vi ska in till byn och kika lite! Började med utbildningen förra onsdagen, jag och Jenny skulle tillsammans med en ny lära oss hur linbanan fungerar eftersom vi ska kunna hoppa in om någon är sjuk! På torsdagen hade vi intro med alla liftvärdar nya som gamla, mkt trevligt!

Började jobba i fredags, kul med första dagen och det är typ -20 grader ute, men det gick bra! Skönt att komma igång lite, men de var väldigt lite folk och har varit det sen dess. Nu i helgen börjar de som ska fira jul här uppe komma och det är väl egentligen nu och framåt det brukar dra igång på riktigt! Alla liftar förutom de högst uppe på toppen i Åre öppnade idag och det känns skönt!

Jag bor i mitt egna lilla rum i ett stort trevåningshus "kläppen" mellan Tegefjäll och Åre och trivs som bara den, alla är sjukt härliga och vi har kul varje dag, det händer alltid någonting så tiden går fort, det gäller att ta vara på tiden=)

Ikväll ska jag, Malin och Tove ha lite julmys, äta pepparkakor, göra knäck, lyssa på julmusik, sticka (jag har lärt mig;) och se film kanske! Sedan är det jobb fram tills på måndag då jag som sagt ska kika om jag hittar nå skidkläder! Åker hem på torsdag efter jobbet så jag får lite julafton jag med hemma med familjen, ska bli skönt att komma hem lite känner jag!

Känner mig duktig och har skaffat gymkort nu också! Har tränat två gånger den här veckan och man blir så peppad när man åker flera tillsammans så man kan inte fuska! de var inte det billigaste så måste verkligen träna ofta så det lönar sig!;) Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, de händer ju saker hela tiden men ska försöka bli bättre på att uppdatera så de (om de finns några kvar) som vill får veta vad jag gör om dagarna=)

Nu ska jag upp och hjälpa till med maten, hörde rykten om att det vankas paj! mummaa!

Saknar dig Mathias...

Flytt imorn!

Såja! då har man iaf koll på vad som ska packas, nu ska jag bara ta mig i kragen och göra det också! Har ingen ork till det just nu:P sitter i telefonen för att prata med kundtjänst på tele2, mitt mobila bredband ska jag ha kvar den här säsongen också, men fan va less jag är på att det dör hela tiden, kan sitta mitt i en konversation så dör internet och jag kan inte bara connecta igen utan måste da ut det och sedan koppla in allt igen. Sjukt drygt! får se vad de kan göra åt det=)

kan ju skriva om kvällen igår, var ju på casnot i sundsvall och såg stand up med Mikael Koppelman, André Wickström och Tomas Järvheden. Grymt kul:D men kan ju lika gärna länka till fannys blogg där hon redan skrivit om hela grejen, drygt att upprepa! Kan tänka mig att de som ändå läser här brukar kika in på Lurans blogg ibland också;) fannysvanholm.blogg.se är det iaf=) De som vill kan ju också kika förbi på Mathias blogg också, han uppdaterar väl kanske inte så superofta men för de som vill;) Stinaskyckling.blogspot.com  <3<3

Ikväll blire "låt den rätte komma in" på bio, läste boken för några veckor sedan, den var så sjukt bra så hoppas bara att filmen kan leva upp till mina förväntningar för den har ju fått grymt bra kritik! Ska kika på den med Carro, Fanny och Lisa! Mumma med popcorn och cola, det ska det vara på bio!!
 
Nu ska jag snart förbereda maten iaf, blir underbar rostbiff med potatisgraäng, yummie:D
Vet inte riktigt vad som händer efter bion, men ska upp och köra bil junt 9 imorn så det blir lugnt! Blir en sväng förbi birsta där det ska inhandlas lite grejer innan jag kör vidare mot Åre:D Fick en liten julklapp av Jenny och Karin på jobbet idag, och den skulle absolut öppnas så fort jag kommit fram, låter lurigt! Får lov att hålla mig tills dess! hihi!

Dags att laga mat! TJIPP!

silverfaaang!

Bara jag som älskar den serien!? Sett den sen jag var barn, så sitter jag och kikar runt på youtube (jag vet frida, som alltid;) så stod det "recomended for you" så hittade jag ett klipp med massa låtar från serien, kom och tänka på att jag aksnek ska beställa den. har ju funderay på det sen den oklippta versionen kom på japanska för typ 3-4 år sedan^^ Men nu var de dags!!! har väl legat på sisådär 600kr, köpte hem dne för 299kr, + frakt på 33kr GAAH:D så glad!!!!

Packångest!

måste börja packa nu, ska ju flytta till Åre på lördag och jag har seriöst ingen som helst aning om vad jag ska ta med mig!? eller jo, de vanliga såklart men ändå! vette fan hur jag lyckades förra året, då fick jag med mig jätte mkt saker och tror att jag hade lättare att packa då^^ Kaaaan hända att mamma hjälpte mig, men hon är i örebro tills på onsdag så jag måste ju börja själv! de löser sig nog, tog fram snowboarden från vinden igår, så ett steg på vägen är jag ju iaf;) Ska kanske ta och lägga fram lite kläder jag ska ha med mig imorn då jag är ledig!=) Någon som vill göra en packlista åt mig?;)

Ska till en naprapat på ryggkliniken imorn också, aldrig gått tll en sån men min rygg behöver det kan jag tro, kan vara bra med lite övningar jag kan göra för att få upp lite muskler i ryggen, kan vara därför jag har ont lite då och då?;)

Nu har jag sett tre julkalendar på youtube sen i slutet på förra veckan, vilket liv jag har^^ När karusellerna sover, mysteriet på greveholm och pelle svanslös, man blir som barn på nytt, hahah:D får se om jag orkar med en till, det är som serier, man kan inte sluta se! tillslut har man ju suttit vaken till 2 på natten när man ska jobba dagen efter och vet inte vart tiden tar vägen! Bara ett till....

Nu ska jag se klart mamma mia som jag köpte när den kom ut förra veckan, har inte hunnit se den, bara allt extramaterial! =)

5 dagar kvar:D och på torsdag blir det Thomas Järvheden på Casinot i sundsvall, woho!! Någon som vill med?

RSS 2.0