Storm!

"Stormen drabbar flygen värst" Jo jag tackar jag! De märker man när man jobbar på en flygplats! jag blev väck igårmorse av att det var kaos i restaurangen på midlanda! Fick åka till HH och köpa typ 120 yoghurtar, 5 liter grädde och 8 liter mjölk^^ Innan det var dags att brumma till midlanda. Det var faktiskt lite kaos, de hade varit kö från att Fredrik och jenny kom till jobbet, och inga av flygen som skulle gått på morgonen hade typ lyft! Många var inställda och många var sena! Bara på eftermiddagen när jag skulle stå nere i cafét så var det 5 plan som skulle gå 3 var inställda och 1 försenat på 2½ timme, så 1 av 5 plan gick igår. Sista flyget skulle ha gått vid 4 då, men såklart var det det flyget som var försenat så de kom inte iväg förrän vid kvart i 7! Såklart fick de Sas-kuponger så jag fick ringa ner fredrik och jenny när det blev en kö utanför cafét! Men det gick bra, och tur att de var kvar så jag fick hjälp=)

Får hoppas att det inte är lika mkt förseningar idag, så jag kommer hem någon gång!! och imorgon är jag leeediiig:D ska bli så jäkla skönt!!=) Har bokat in en tid hos en kiroprakton nästa tisdag också, ska bli så skönt att få knäckas ut totalt! jag med min rygg som knäcks bara någon tittar på den...typ.

ska passa på att tipsa om en liten blogg jag läste igår...http://uppdraglinn.blogg.se <--vet inte hur jag får länken i färg:P
lilla linn har börjat blogga hon med, och med galna uppdrag hon ska berätta om! Ska bli kul och se vad nästa uppdrag blir!

TJIPP

Totmüde!

Jaa, dödstrött är vad jag är! Steg upp klockan 6 och åkte till Midlanda för att jobba lite i fredags, skönt att vara ledig en kväll tänkte jag, men ack vad jag bedrog mig! Runt 2 ringde Karin från technichus och Anna hade fått förhinder och kunde inte jobba på kalaser som skulle vara samma kväll, efter många om och men tackade jag och skulle få en extra timmes betalt för att jag ställde upp. Vad jag man inte! Fick skjuta upp min mysmiddag med Sara nån timme bara:P

Man var ju rätt trött efter att ha jobbat typ 12 timmar i sträck, efter många dagars jobb i sträck på det. Men Det blev middag, vin och Idol innan vi tog en sväng på Svenssons och dansade av oss lite! Mycket kul, tack Saris:D

Dagen efter steg jag upp och jobbade hela dagen på Technichus, så när vi skulle äta middag på kvällen, jag Emma och Malin var det jag som höll på att säcka ihop efter maten, men jag höll ut och stannade kvar till klockan nästan var halv 11, sen gav jag upp! jag var för trött för att orka lyssna eller prata, haha:D Åkte hem och somnade ist, med ett upphåll för att msna lite med Tias;D Jobbat hela dagen nu också, sen är jag ledig på onsdaaaaag:D Undrar vad man ska hitte på då?=)

Snart bär det iväg till Åre! Åker upp den 6e ser det ut som:D

TJIPP!

halvledig!

Idag har jag haft hela dagen fri att gå på stan och inte göra något viktigt alls=) Jag, mamma och Fanny åt lunch på kina, tack luran för lunchen;D Sedan åkte jag hem och började kika lite ¨på Juno, jäkla bra film dedär!=)
Gick sedan en sväng på stan med Carro, de är farligt dedär med stan, kom hem med lite tandtråd (på tandläkarens beordran), nytt smink, en fin klänning=) vips var de lite mindre på kontot, men de äre värt! På väg till bilen kommer Carro på att hon funderar på att färga håret brunt, och klippa topparna, hon hade hittat ett klippkort hos en frissa för att få en gratis klippning, men det fungerade visst inte för de var bara stammisar som fick använda det där. Carro var ändå sugen på en förnyelse så vi gick in på H&M och köpte färg och åkte hem till mig så jag fick lov att klippa henne, första gången jag klippte en tjej men det blev faktiskt jätte bra! Sen försvann också hennes blonda hår i ett nafs då vi färgade det, Line blev brunett! med lite röd ton i, skitsnyggt:D Hon blev så nöjd så!

Efter maten åkte vi till technichus för jag skulle jobba mellan halv 7-strax efter 8, en grupp som ville di och leka lite och de kunde de väl få=) blev lite extra i plånboken tills nästa månad!

Nu har jag precis sett färdigt Juno och ska snart sova tänkte jag, är galet trött! Får se om jag lyckas, de brukar ju komma saker i vägen så jag inte kommer isäng förrän efter 12 ändå! men nu jäklar;)

TJIPP!

Tisdag!

En dag till, sen är jag ledig! eller ledig och ledig, ska jobba två timmar på technichus imorn:S Räknade ut att jag har inte en HELT ledig dag på nästan 3 veckor:S Är inte ledig förrän första december! men det går nog bra, Inte så superlånga pass och tiden går ju fort iaf! Men en dag till skulle jag nog vilja ha! vi får se vad som går att fixa;)

Mailade Kicki igår om boende också! Fick svar imorse. "Eftersom du önskade kläppen så har jag lyckats pussla till dig det enda enkelrummet vi har där, men saker och ting kan ändras, just nu ser det ut så så håll alla tummar du har!! ". Men va skönt det känns! att det äntligen är någorlunda klart och jag verkar få det jag vill ha!=) Om det är de rum jag gissar på så är det väldigt litet, men det kommer iaf vara mitt och jag slipper dela och det är hela grejen, plus att jag får bo där jag vill=)

Nu ska jag stiga upp, göra mig klar, posta lite brev och sen åka och jobba=)

TJIPP!

Ps. I love mathias;) <3

Kallt!

var inte det roligaste att köra hem från stugan idag, slask hela vägen till E-4an, det blev till att kör ganska sakta vägen dit!Jag och Line åkte till stugan igår kväll när jag slutat jobbet och mamma kommit från sundsvall! hann med några vänner-avsnitt innan det var dags att sova, idag gjorde vi mest ingenting, tog de lugnt och såg lite på vänner, idag också;) men nu har jag sett alla säsonger! haha, de gick jävligt fort alltså, de är ju några timmar alla tio säsonger=) Nu har jag bara lite extramaterial kvar som jag får kika på sen! Fanny hadlnat hem enhel hårddisk med filmer så får nog föra över en del av dem till vår hårddisk så jag kan kika på film ist för vänner=)

Men innan dess ska jag läsa ut boken jag började på igår, "låt den rätte komma in", kom på bio i våras också, men boken är förjävla bra! blev fast på en gång!! Råkade glömma den i stugan men får hem dne imorn så bara att fortsätta då, den är en skräck/roman så får nog läsa när jag har folk omrking mig;)

Jag och line har nu sett idol och sitter i annas/fannys lägenhet nu och softar, jag hade barnkalas på technichus ikväll och line var snäll och hjälpte till lite:D Ska jobba hela helgen och har kalas imornkväll också! sen blir jobb tills på onsdag då jag är ledig och sen är jag inte ledig förrrän fredag vecan efter:S men mkt jobb blir bra med pengar så jag klagar inte! börjar ju inte förrän tolv på midlanda så det ska nog gå bra!=)

Nu vill jag bara få reda på vart jag ska bo i åre, jenny och malin ska vist bo på staff (som jag bodde på förra året) men jag har sökt enkelrum på kläppen och hoppas verkligen jag får det! Det är ingen stor chans eftersom de knappt finns np enkelrum där, men känner inte för att dela rum där:S Vi får se!=)

Nu ska vi fortsätta se på tv, hoppas du är nöjd med uppdateringen frippi;)

TJIPP!

Ny dag

Idag flög Mathias till Kanada, efter en mellanlandning i londin då vi snackade lite på telefonen så känns de som att de kan ta ett tag innan vi kan snacka lite längre nästa gång. Han har lovat att försöka hitta ett bra internetcafé snart, I like skype!

Nu sitter jag och ser vänner, som vanligt se senaste dagarna:P Köpte alla säsonger på Mediamarkt för bara 799:- tror jag och Carro såg flera timmar igår! Men har flera säsonger kvar så har något att göra iaf;) Jobb, vänner och andra vänner! Inte så lång tid kvar tills jag åker till Åre heller, så tiden går nog snabbt tills dess=)



:(

Saknar dig redan älskling...



Känns så jävla tomt just nu, saknar allt! Och bara första dagen än så länge och du har inte ens lämnat landet...
men första dagen är alltid värst sägs det! Känns som om många dagar kommer vara första dagen...
Ses snart!

Ps. Line! du är bäst! tack för dagen, så glad för att du var här idag! <3 

RSS 2.0