Sjuk!

Som vanligt blir jag sjuk på en timme, hinner inte bli förberedd på det med snuva eller något, pang bom så blir de feber, sen kommer smällen med allt annat! När Mathias var här och allt:(

Mathias kom i fredags natt, gick och lade oss nästan direkt för att dra oss ut i backen tidigt nästa dag, åkte hela dagen i Åre, mest i Ullådalen, åt en super god lunch i Ullådalsstugan! MUMS!! ses där igen=)

Efter backen åkte vi in till byn, gick in på rean på Åre skidsport, hittade massa fina snowboards och ringde mamma och pappa efter lite födelsedagsbidrag till den, fick 1000kr:D så det blev en fin Capitabräda med bindningar=)
image8
så ser den ut!=) fram och baksida!

sen åt vi på Pigo på kvällen, kände mig inte så superbra i kroppen! Och på natten fick jag hög feber, kallsvettades, hostade och mådde allmänt skit, sjukanmälde mig dagen efter och hade feber hela dagen, typiskt som jag sa att Mathias var här just då!:( Men som tur är så åker jag hem på torsdag!:D

Idag har jag inte gjort så mkt, tagit det lugnt, känner mig inte så superfrisk  än så stannar nog hemma imorn igen så jag slipper bli sjuk igen senare, inte så bra att jobba ute när man har varit/är sjuk!

så krya på sig nu, sova..(igen) nu:P
PUSS

En dag kvar!

Tills Mathias kommer:D längtar!!!!!!!!!!!!!!!

Igår var en bra dag=) blev grattad hela dagen av massa folk! Åkte in på byn med Ingela och Elin strax efter lunch, köpte ett par solglasögon och åt lunch på Sibylla hos Tova! Sedan vid halv 3 så gick jag och Ingela ner mot Holiday Club, kollade på lite kläder på skidåkarna, jag köpte en fin tröja till mig själ, sen efter 3 kom Rico och Pellehamre dit så vi gick och badade;D sedan åkte vi hem vid 6, lagade mat och sedan gjorde vi tårta!=)

Fick en present igår, fina örhängen av Fanny som hon lämnat kvar när hon var här för typ 6 veckor sedan:P HÖLL mig faktiskt fram tills igår att inte öppna det *STOLT*

GRATTIS LURIS:D

Idag blir det Silverfang hos jennypenny, weeeheeey!

Att fylla tjugo...

Om 45 minuter, kan man säga att jag slutar vara tonåring! känns sjukt, att inte kunna tillbringa min tjugoårsdag med min tvilling, usch! mn det är fest nu iaf, får fira med massa folk ist:D

var på tjejkväll på tott igår, finns med på bild här=) http://www.arelife.se/vimmel_galleri_natt.html?EvID=82


pga att jag ställde upp på den här intervjun=) http://www.arelife.se/artikel.html?ArtID=114

kuuul vare=)=) super åkning idag var med! ledig idag med, och imorn! så det blir tårta, åkning och holiday club:D:D::D
PUSS

Efter snö kommer sol!

Tiden går fort, snart har den här veckan också gått!

I torsdags vaknade jag till snöstorm, kuul med tanke på att det var första gången jag kunnat åka på två veckor^^ Men det var bara att bita ihop, Lisa, Klara, Jocke och Anton kom och hämtade mig så åkte vi till tegefjäll, vi åkte ett åk i vildmarksstigen men sen vare så mkt kö så vi tänkte prova och se hur de såg ut i Gunnil/england, när vi kommer längst upp i backen så kollar jag ut över Tyskhuvudet, helt plötsligt såg jag hur det bara släppte uppifrån kanten, hur mkt snö som helst åkte ner från berget, en liten lavin! Jag larmade blondie så pistörerna kunde åka dit och se så det inte var någon fara för de som åkte, som tur var så var det lugnt!=)

Vi åkte Englandsbacken och sedan ville de andra såklart åka lite offpist, vi åkte ut i den djupa pudersnön, jag fastnade så klart rätt snabbt men inte förrän längre ner så jag satte mig ner tänkte jag att jag skulle ta av bindningarna och då upp en bit, med ett par nya bindningar var det inte lätt, tog typ 5 min innan jag fick av dem, och resten av resan ner för berget var inte den enklaste, väl nere så tänkte vi att det var dags att åka och fika lite i tegefjäll , alla började bli riktigt hungriga. Efter några mackor så tog vi något åk till innan vi åkte in till Åre för att gå på afterski (efter att vi hämtat grejer inför kvällen på Staff) Åkte med bergbanan upp till Fjällgården vid 4, sedan halv 5 åkte vi ner igen, det blev en 20 minuters afterski, vi ville hinna hem, äta, göra oss klar och sedan ta oss till olearys till 7 för att hinna se hockeyn!

De visade såklart inte matchen där, men vi gick ner till Holiday Club, där visade de iaf olika matcher ca 10 min åt gången, mkt bra!=) Jag och Lisa köpte en varm choklad med minttu, MUMS! Sedan vid 10 gick vi upp till Country Club för att se Sahara Hotnights, grymt bra var dem:D Kvällen avslutades såklart med Max!

Glömde nästan att nämna stormen, eller storm och storm, det vara snarare en orkan! De varnade folk för att gå ut och de stängde av E14 norrut, grymt mycket snö var det och de blåste 30m/s !!!!!! Men vi klarade oss bra=) stackars pelle bara som inte kunde ta sig till jobbet dagen efter för att han var insnöad! haha!

STRÅLANDE SOL både igår och idag, har haft det riktigt mysigt här nere i By idag, suttit ute i solen hela dagen och snackat med gäster och gjort upp en sån fin eld=)
Mathias har bokat biljett också så han kommer hut på fredag kväll:D woohoo!!! <3


Och på onsdag (!) då fyller jag 20:D:D

Dagar

Så många dagar!
Det var 84 dagar sedan jag flyttade hit
Det är 62 dagar tills jag flyttar hem
Jag och Mathias har varit tillsammans i 185 dagar
I 84 dagar har jag saknat mathias

Nu är det lite vår i luften fortfarande rätt kallt men det är iaf soligt idag=) Norrland har fått sportlov men de märks knappt de jag har här nere i min lift är brittiska nybörjare på skidor, varför är de så mkt trevligare än alla de svenska människor jag träffat på? Iaf majoriteten!

Hade en sån superhärlig helg med Mathias, vi var i sundsvall i fredags, fixade håret hos Malin och träffade Emelie och Robin ett tag på stan! På kvällen såg vi på Let's dance och bara mös=) I lördags tog vi en lång sovmorgon, sedan gick vi en svng på stan, sen hem till mathias mamma och hälsade på innan vi åkte tillbaka till mathias för att se hockeyn=) På kvällen var vi ut, kul att träffa massa folk och få gå med mathias på krogen för en gångs skull:P

Igår åkte Mathias till Vemdalen klockan 7 på morgonen, var inte alls nå kul:( Fick sova kvar och stiga upp för att sedan åka hem och packa ihop lite saker innan tåget gick klockan 2!
Ville inte åka tillbaka hit om jag ska vara ärlig, tyckte det var så sjukt jobbigt att behöva åka ifrån Mathias igen, och att behöva sitta i liften hela dagarna när den personen jag vill ha mest inte finns här.
Nu när jag väl är på plats känns allt mkt bättre. jag får iaf träffa Mathias nästa helg då han kommer hit och hälsar på=) Han ska fira med mig att jag fyllt 20:D sedan träffar jag honom kort därefter när jag åker hem vecka 12=) 

Och som sagt så jobbar jag baar 6 veckor till, och två veckor efter det är ja hemma igen! Bara att försöka njuta så mkt som möjligt av tiden som är kvar här, snart är jag hemma igen, och får en hel sommar tillsammans med mina flickor som kommer hem från Thailand strax för mig, och med mathias, såklart!:D

RSS 2.0