lördag!

Löning tycker vi om, dock inte när man är skyldig far sin massa pengar, har lyckats få ner en skuld på över 4 tusen till nåt på 1500 iaf, mkt nöjd! nu får han vänta lite på mera pengar!:P

Var i Birsta i förrgår med Frida, Fanny och Linn. man kan inte hålla sig när man går in på Gina Tricot, de är ju förjäkla snygga saker där ibland, och billiga=) så jag kom iväg med ett långt turkost linne (som en klänning) och en tubkjol (svart) mkt nice om man matchar ihop dem! nöjd faktiskt, även om mitt konto inte tyckte likadant. Fick iaf liite pengar från technichus igår så, så farligt var de inte=) Gjorde av med pengar på morgonen också för jag gick och klippte mig hos Ida-Maria! det var...mkt intressant:P Mkt nöjd med håret ivf!!

Igår gjorde jag inget speciellt, när mathias gick och jobbade träffade jag hanna på stan, vi gick runt ett tag, köpte lite godis och sen när hon åkt iväg till Sundsvall för att klippa sig gick jag till Attityd och införskaffade en hårinpackning för 209kr, ännu en smäll på kontot. men de behövs faktiskt, håret är torrt som en..torrboll;P

Idag ska jag jobba lite, ska snart iväg på systemet åt Klara och sen jobba från 12-15.30, alltid något=) samma tider imorn, skönt att någon lör,sön inte börja tio! Jobbar varje lör,sön nu fram till 9e augusti!!!! Undantag av midsommarhelgen och helgen efter det, kuuuuul!!!!!

Ikväll blire mys med schlager, lite gott att dricka, singstar och så med lite tjejer! bra lördag!
tjipp åe..tjipp!



Tisdag, inget att göra.

Att det kan vara så annorlunda ibland, att de är samma ska men ändå inte, att de är hur bra som helst men ändå vrider man och vänder på det för att hitta fel. För att man är rädd, för att man blir tokig av allt i skallen. Varje dag är olik den andra. Ett ord kan ändra allt, och ett kan ställa allt till rätta. Allt är bra, det vet jag, men sen...är det det? ska de vara såhär, så oerfaren, så osäker, så kär.

försök inte läsa in i av de jag skrivit för jag vet inte själv, hej kom och hjälp mig.

dåligt!

av mig, jag vet frippi! förlåt!
måste börja skriva oftare, måste fixa ett foto till bloggen så jag kan få min header av frida!=)

jobbar just nu, har fått jobba en del den här veckan, Segelsällskapet hade årsmöte här i onsdagskväll sen barnkalas i fredags och heldagar igår och idag=)

Spex igår!!! gryymt bra=) var lite osammanhängade och kunde inte riktigt finna en röd tråd genom spexet, men de var fortfarande grymt kul och lätt värt att gå på! Direkt efter spexet åkte jag hem till Linn för förfest, sjöng singstar och hade jätte kul=) sedan blev de krogen, var rätt mkt roligt folk, de är ju alltid svårt att komma fram vart man än ska:P gick hem runt halv 2, skulle ju jobba idag också, sen var jag rätt slut för de blev inte mkt sömn i fredags, frida och klara var hemma hos mig och vi såg film, snackade och såg massa roliga klipp på youtube! Klara fick skjuts hem lite för tidigt:( men de tar vi igen en annan dag! frida och jag satt och såg sensless (så hette den;) tills klockan var typ 2, sen åkte hon hem, jag började se sthlm boogie och helt plötsligt kommer Mathias hem rån sundsvall, då är klockan redan halv 4:P inte mkt sömn som jag sa, men de har gått bra ändå!

ne, ska försöka fixa en bild nu ikväll, eller kanske imorn:P frida du får ta och peppa mig lite så jag får något gjort!=)
Ikväll blir det grillad fläskfilé hemma och kanske 21 på bio senare=)

jobba onsdag, lördag denna vecka, alltid något;) deltidsarbetslös..vad gör man på dagarna egentligen?! på något sätt går dagarna framåt ändå, eller hur frida och klara;) Emma får inte räknas in för hon jobbar ju i princip varje dag ändå;)

nöjd?;)

1½ vecka hemma

Känns skumt att jag redan varit hemma mer än en vecka! tiden har gått så fort så jag vet inte alls vad jag gjort, pengarna rinner iväg på lunch hela tiden, som de gjordei Åre också:P

saknar många så fruktansvärt! Fina skiddagar med Lina och Tova, och alla knäppa utflykter! Mysiga stugkvällar hos benny! min söta fina jenny, kom hit snart!
alla roliga förfester på Kläppen, bodde så GRYMT härliga människor där iår! ibland var man rätt avundsjuk eftersom det var så mkt större än Staff. Världens bästa grupp med liftvärdar i Duved/Tege. Hade en sån sjukt kul säsong nu när man kollar tillbaka på det! Har ju haft Mathias hela säsongen så man har längtat hem riktigt rejält ibland. Spec när man är påväg till jobbet en dag då det är grått, mulet, -15grader och det inte är nå folk i hela backen, spec inte i min lilla bylift, men den har sina goda stunder också;) Allting dåligt kan lätt överträffas av det som var så bra! Allt fint som jag byggt i min lilla lift!;P Min och Ericas fina häxa! haha! min söta sköldpadda och den lilla björnen=)
Har ju blivit grillmästare också, efter alla de eldar jag tänt nere i grillen i by, ibland fick man mycket trevligt sällskap=) Fick ju bli Årets liftvärd också, men som jag tycker så var alla värd det, de kan inte haft det lätt att bestämma det, alla gjorde det ju så bra!

Fått så många vänner, även om de inte är folk jag kom så jätte nära och kommer att åka och hälsa på, så saknar jag dem också! hela atmosfären, alla interna skämt om pistörerna, om hur alla pratar på radion, "tokiga turister"

alla utgångar, tisdagsbygget, som det blev mest av, var förfesterna det bästa, när vi satt i ett fullproppat kök på Staff eller när man kunde gå från rum till rum på kläppen där de fanns folk överallt (nästan)
saknar alla jag träffat där så grymt, alla hade någonting som gjorde att man kommer ihåg dem, även om man bara träffades några gånger! alltid hälsades man av en kram eller ett glatt leende. alla var vi där för samma sak!

Att säsonga i Åre var det bästa jag någonsin valt att göra, helt själv. Alla minnen, vänner, vissa för livet, helt underbart!

image9


lugn vecka

Den här veckan har gått snabbt! Packade upp och tvättade massa i tisdags hela dagen, sen i onsdags firades det valborg!
Åkte till sundsvall runt 2 med mathias, stannade till i Birsta och shoppade lite fina grejer! Åkte sedan hem till Emelie och fixade oss medan våra pojkar tog sig en powernap i sängen och på soffan:P

Lite försenade åker vi hem till Martin och börjar fixa alla grejer, väntar tills Victor har kommit med flyget innan vi kan äta mummaaa! Hade en sjukt kul kväll med mathias och mina underbara! (emelie, victor, martin och robin) hihi!

sen har jag bara varit i stugan och tagit de lugnt med mamma och åsa=) Åkte hem igår morse för de skulle till sundsvall och shoppa lite! och jag skulle på technichus, äta lunch med tias osv!  sen igårkväll kom de massa folk hit, som tur var blev de inte så härjigt utan vi hade mest bara kul=)

bio ikväll med älskling:D <3

PUSS

RSS 2.0