Ibland är det skönt att vara hemma!

Man blir bortskämd med att alltid ha mat och ingredienser hemma så man kan laga det man vill, eller en pappas icakort så man kan handla det man inte har hemma. Ja de blir nog nöjda över att ha mat på bordet när de kommer hem varje dag också:)

Sitter nu och ser bigger loser-final och eftersom jag har följt just den här säsongen hela våren är de sjukt kul att se hur mkt de gått ner, de är så SJUKT hur mycket folk ändras när de går ner så mkt i vikt. Jag är en liten amerikansseriejunkie och älskar bra slut så jag gråter ju till allt, kommer säkert gråta i slutet av det här med. Ja jag är en tönt men Fanny jag vet att du också gråter..;)

Nu har jag precis avnjutit en kaffelatte och nybakt falsk tosca, nå sjukt gott!:) Inte för att man ska äta massa onyttigheter och se biggest loser samtidigt, man känner sig inte direkt nyttig...


Gästbloggar

TJOHOOOOO! HOW ARE YOUUUUUUUUUUU?

Sitter här och funderar på varför inte Elin sätter sig ner på arslet och skriver en rad eller två.. men sen kom jag på att jag är lika kass så det var inget ;)

Elin hade iallall jättekul igår när vi brudar var ute för fjärde året i rad med middag på hamnkrogen, söötnosar är dem allihopa!

Nu ska jag hyra film, elin återkommer.. inom en snar framtid ;)

Shibbyyyy!

Det är föressten Fanny här.. ;P

SOMMARLOOOV!

Efter en vecka med massa plugg och avslutande så är det nu sommarlov och humöret är på topp! Kvarterslokalen är bokad och klassisarna kommer snart!:)


RSS 2.0