Mördarveckan

Vi jobbar i ett treveckors-schema vilket betyder att första veckan är vi ledig torsdag, andra tis, ons och tredje mån,fre-sön. Jag är inne på den veckan man bara är ledig torsdag, vilket är grymt drygt då man gärna vill ta det lugnt den dagen fast ändå vill man ut i backen, det brukar bli både och, sova länge sen åka på eftermiddagen. Imorn får vi se vad det blir, kanske blir backen på förmiddagen och sen softa resten?

Har blivit rätt mkt utgång den senaste tiden, ska nog ta det lite lugnt så min ekonomi håller, pengarna bara försvinner i ett nafs här uppe, och nu måste jag beställa lite böcker på internet. Har precis läst ut "om jag kunde drömma" av stephenie meyer och kom på att det visst ska finnas tre böcker till eller något, wiho säger jag;D Om jag kunde drömma har också kommit ut på film nyligen, Twilight heter den. Måste ses snart!!

Nu ska jag och Måns se klart silver fang, vi är inne på sista cdn av 5 så det är grymt spännande, hihi=)

tjippåhej


Varannan vecka...

Jag sitter aldrig vid datorn längre, därav min dåliga uppdatering=) (skrev detta inlägg igår men internet dog och jag orkade inte fixa så det blir idag ist!)

Ledig den här helgen, känns grymt skönt! var ut en sväng igår och softade på Dahlboms med massa folk, vi skulle egentligen på Tottebo men det var stängt så vi softade där ist innan vi gick till max oxh sen blev det hemgång och lite efterfest. Blondie satt och spelade gitarr medan jag och Olle sjöng lite till, så grymt mysigt! bästa efterfesten;D

Köpte ett par nya goggles idag, jag tappade mina andra sen ville jag ha lite snyggare så jag köpte ett par anon, turkosa! Matchar mina täckisar. Var rätt bra åkning idag även om det var -17 när vi tog oss ut till backen runt lunch. Det blev iaf varmare fram mot eftermiddagen men det gör inte så mkt! Har man massa kläder på sig så äre lugnt=) I veckan stod jag som vanligt i liften, jag går ut för att hjälpa supergulliga Vincent då jag ser ett filmteam beredd att filma lite folk som står och hänger vid liften, jag ser att det är Linda Rosing och Bobby samt några till. Kommer direkt på reklamen till hennes show eller vad det är som kommer på tv i vår (den rätte för rosing) och fattar att de är vad de ska filma om. Fidde (pistören) kommer och hjälper filmteamet upp och ner för backen för att de ska filma och de går väl inte sådär superbra för alla som åker och jag snackar lite med en nybörjare i den gruppen. När vi snackat lite om tekniken att ställa sig upp i backen när man ramlat kommer en producent fram och ber oss ta om hela konversationen så de kan filma! Bara att fråga samma sak igen "hur går det?" osv.. kändes så falskt som de kan bli när man ska säga allt igen! Får väl se om det kommer med på tv alls, men de filmade iaf min lift! yeah;) Håll utkik i vår=)

Förra veckan kom Lisa och hälsade på, så grymt kul!! Vi var ut på tisdagen och torsdagen, åkte i backen både ons och fredag innan hon åkte till kalix i lördags för att spela bandymatch! Men sen kom hon tillbaka i måndags, fast då bodde hon inte här hos mig utan i tegefjäll:( Kom tillbaka snart va!? Ikväll har jag sett film och stickat lite med Malin, är klar med den allra första mössa jag någonsin stickat, såå nöjd;D det blev en turkos Åre-mössa och jag har redan börjat på en vit till Frippi, den kommer att bli sååå fin!! Imorn äre åkning som gäller! Eller iaf ett tag, får se vilka och när alla drar ut, lär sova ett tag först iaf! tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder också när jag ändå var igång! Vissa är tagna för någon vecka sedan men de får ni ta=)


Resumé

Jag fick lite inspiration av fanny nr jag läste hennes inlägg om att tänka över vad jag gjort detta år....
jag började året med att fira tolvslaget här i Åre, allting var nytt, nya människor, första gången jag flyttade hemifrån, distans förhållande med mathias, allting var helt nytt och det kändes faktiskt underbart! Våren flög föbi fort som fan, fanny, tomas, mathias osv hälsade på mig under våren och jag har grymt härliga minnen från allting! Att säsonga är som jag skrev någon gång i maj, det bästa jag någonsin gjort, men jag har ändrat mig...det var att komma tillbaka!

I sommar jobbade jag på Technichus från att jag kom hem tills att jag åkte nu i december underbart jobb med helt och hållet grymma människor! Vill verkligen tillbaka och jobba i sommar...och då med carro som "tagit över" /"lånat" (hihi) mitt jobb!=) Kommer att bli grymt!!

Jag var arbetslös i ca 3 veckor innan jag genom en slump fick jobb ute på midlanda i cafét/restaurangen där, det betydde enormt för min ekonomi, jobbade ibland 10 dagar i sträck men det var det värt!=) Mathias åkte till kanada efter att vi varit tillsammans i över ett år! Ni vet väl redan eftersom många kollar facebook att vi gjort slut. Jag vill inte prata om det men jag hoppas att vi kan hitta tillbaka till varandra när han kommer hem. Men än så säger jag inte.

Jag valde att åka tillbaka hit i september och så fort jag kom upp kände jag att det var rätt beslut, jag har träffat de flesta vänner från förra året, jag bor på ett nytt ställe med helt underbara människor! vi känns som en stor familj och jag trivs verkligen! Jag och Jenny började nästan gråta när vi förstod (idag) att det är januari och att vi snart flyttar hem igen!? Det är patetiskt jag vet men vi vill verkligen att tiden ska stanna! Det kommer att bli grymt svårt att lämna allt detta iår, men ändå vet jag att om allting löser sig som jag hoppas kommer jag ha något annat att längta till!

Jag vill och hoppas att detta ska bli ett kanon år! Vad som händer i höst är inte riktigt klart än, men kanske blir det umeå och plugg som gäller, only time will tell!
Pussåkraam!
Jag saknar dig alltid

RSS 2.0