Mamma mia!

Igår såg jag och flickorna mamma mia på bio!=) Några hade inte sett den och de andra såg den för andra gången! Jag bland dem! Lika bra andra gångn alltså, jag kommer köpa den så fort dne kommer i butik, den 30 november. Eller önska mig dne i julklapp om jag känner att ajg inte har råd med den då:P Jag ska ju upp till åre runt den tiden! Kicki ringde igår och sa att jag skulle få jobba i Torpliften iår med Jenny (woohooo) och att vi skulle komma upp på intro vecka 50!=) Kommer upp lite tidigare än de andra pga att Linbanan och torpliften ska öppna lite tidigare än de andra så vi som ska jobba där måste upp och fräsha upp minnet lite med medbringare och radion osv;)

Om en timme ska jag ner på stan och äta lunch med Mathias, och sedan fika lite med några söta flickor! Vilka det blev kommer jag inte ihåg, men Jullangullan ingår i truppen iaf!=) Så ska jag köpa en bok också!:D Jag har senaste veckan läst två Marian Keyes böcker. Dock hade jag redan läste dem sedan innan, men det var ca 8 år sedan!! Jag läste hennes nya "Är det någon där" när jag var på Cypern, helt GALET bra bok. Jag kunde inte sluta läsa...vilket gjorde att den var slut på en dag också men ändå! Alla hennes böcker (och jag har läst nästan alla) är bra, roliga, sorgliga och ibland helt galna! Så den nya boken kom ut i maj iår, men jag har inte vetat om den förrän nu när jag gick inpå hennes hemsida. Den heter "The Charming Man" och den fanns inne här i stan. Så snart ska jag ner på stan och sen kommer det vara svårt att få kontakt med mig;)

Har inte fått min lön idag!? hallåååååååååååå...:P måste ner på Technichus och fråga vad det handlar om! hur ska jag annars kunna leva?=)

Tjipp!

PS! I love Mathias;) <3


kvällsjobb!

Om ca två timmar ska jag infinna mig på technichus=) Ska ha fem-kamp och middag med en grupp på 20 pers från kristinaskolan! Fick jobba rätt mkt förra veckan! Fick jobba 8-16.30 tis, tors. Och sen 10.30-16.30 lör och sön=) helger känns bra iaf, då vet man att man får rätt bra betalt=) Så idag då! Sen framöver har jag skrivit upp mig på rätt många pass. Dock är det varje helg fram till december typ:S Men har iaf fixat ledigt helgen innan Mathias åker. Då är han MIN, nästan hela helgen iaf!;) Får inte glömma att det är halloween och fest då;)

I lördags var det också fest! En ganska lugn fest för mig men ändå, hade skit kul:D Jag, Carro, Hannah och Anna var hemma hos Sara och spelade "Så det kan låta", grymt kul spel:D Bra till förfest iaf! Fick igång allihopa på "Fader Abraham" ;) Gick på krogen runt 12, gick in och hälsade på Saras jobbarkompisar på Svenssons och sen en sväng på gennys! Sedan gick jag hem och lade mig breve en sovandes Mathias=) <3

TORSDAG! eller kanske de blir onsdag ska jag se Mamma Mia igen:D Finns ett erbjudande om man är medlem på sagabio.com att gå och se den för 40 kr! Så sara skickade ut ett sms till oss tjejer igår om att vi borde gå och se den;D Mycket bra idé tycker jag!! De blir veckans höjdpunkt! (som det ser ut nu) Något bättre borde man väl kanske kunna hitta eftersom man redan sett dne en gång;) JO! En till veckans höjdpunkt är ju lönen som kommer på torsdag!!! men såklart blir de inte mtk kvar på den då jag fortfarande är skyldig pappa pengar sen i våras, och mamma för hennes mobiltelefon jag ska köa av henne när dne kommer tillbaka från servicen:P Skönt att slippa tegelstenen jag bär runt på nu;)

Frippi! We miss you!

TJIPP!

Tristess!

Galet vad jag är trött! På att inte ha något jobb! Fick iaf två tider tills nästa vecka på technichus, vilket gör att jag jobbar 4 dagar iaf! även om det inte är så långa dagar så är det alltid något! Men sen då? Jag vill ha något mer! Ingen som vet något ställe som behöver folk?!

Har ju sökt på lite ställen, och ett ställe vet jag (eller har fått berättat för mig) att de behöver folk, så har lämnat cv och hon som bestämmer där gick så lägligt på semester förra veckan:/ Men på måndag ska hon vara tillbaka, så bara att hålla tummarna på att hon kanske hör av sig!!=)

Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting alls, eller vara så lat att jag lägger mig och kikar på lite vänner? Eller ska jag ner på nstan och äta middag med mathias, fanny osv och slösa pengar på det? hmm! Får nog skita i de:P

Tjipp!

Kär!

Jag är kär i en mr skinnjacka, och nu är den min!=) såklart pratar jag inte om en kille, utan en skitsnygg skinnjacka jag hittade på veromoda (eller vad det nu heter nuförtiden) igår, fick lägga undan den och tänka efter om jag verkligen har råd med den! Kom fram till att jag alltid velat ha en, jag behöver en jacka och den måste bli min;) Så jag får leva vääldigt snålt nu resten av månaden, och försöka hitta ett jobb!!

Jag och Hanna var och lämnade in cvn i slutet på förra veckan, så nu väntar jag på att någon kanske hör av sig! Jag ska höra av mig till några fler ställen, jag orkar inte vara ledig hela tiden, det är inte så kul som det låter när alla andra jobbar, och syrran som har hur mkt pengar som helst nu...den jäveln;)

Nu sitter jag och väntar på att nya avsnittet av One tree hill ska komma hem! Sen ska jag hämta mamma klockan fem, så ska vi äta take away från thai:D Aldrig ätit där så de ska bli gott!!

TJIPP åe...hej!

Mätt!

Mätt! de är ordet de! Varit på Höga Kusten hotellet med Mamma, Mathias, Fanny, Tomas, Mormor och Morfar! åt en sirlion steak, och såklart blev det vitlöksbröd till förrätt, annars går de ju inte;)

va ska man säga, jag är helt opepp för att skriva ibland, har ju haft hela veckan på mig att skriva om Cypern-resan man de har inte blivit av! och inte vet jag vad jag har gjort!=)

Vi kom iaf fram runt 3 på eftermiddagen den 25 augusti, hade precis missat lunchen så vi tog ett dopp i poolen och havet, läste lite och hade det skönt innan vi gick upp till hotellrummet och bytte om inför middagen. Hotellet var jätte fint, hade delvis havsutsikt så de var en fin utsikt också! Vi hade ju all inclusive så det var bara att gå och ta något att dricka i baren när man kände för det och bufféerna till frukost, lunch och middag var kanon! jag tror aldrig jag ätit så mkt frukost varje dag där i hela mitt liv! jag som aldrig äter frukost!:P

Efter en dag tror jag det var så träffade två stycken från Borlänge, Kristoffer och Lisa, två bästa kompisar sedan 15 år tillbaka som var och tog en sista minuten de också! Så goa de var! Vi umgicks med dem resten av veckan! Låg i poolen på våra madrasser och drack goda drinkar, Bäst var mina pina coladas, de blev en del;)

Vi var också en sväng in till Ayia napa, gick nästan direkt på Grabbars Grus och höll oss där i princip hela kvällen, det var en upplevelse i sig och väldigt kul:D

Mathias och jag var också iväg lite under veckan, åkte till ett badland i Ayia Napa en dag, hade helt galna åkturer där, vissa gjorde rätt ont men en del var galet roliga;D lite dyrt var det dock! På lördagen åkte vi med en båt runt kusten, snorklade i en blå lagun, helt underbart  med hundratals fiskar omkring oss där vi snorklade, och såg spökstaden Famagusta där ingen fått komma in sedan 1974, galet att det fortfarande står lyftkranar kvar där för att ingen får gå in där och hämta dem, eller folk som inte kan få tillträde till deras hus som stått tomma sedan dess! Härlig var resan iaf!

Sedan på måndag kväll var det tyvärr slut på våran resa, men efter lite shopping av diverse flaskor så blev vi på bättre humör!=) Kom till Arlanda klockan 3¨på natten, så det var bara att lägga sig på en soffa och somna och invänta tåget som skulle gå klockan 7=)

Och nu sitter jag här, nästen en vecka senare, längtar tillbaka och saknar Kristoffer och Lisa! får kanske bli en tripp ner till Uppsala och hälsa på i höst!

Kött fifaaan!

Tjipp

RSS 2.0