Hemma!

I söndags eftermiddag kom Fanny och mathias till duved, efter att jag städat heela dagen, staff blev såååååå fint! NU kan man bo där;) Fany kunde inte åka med något tåg så jag och Mathias fick skjutsa henne till Trondheim, kul för Mathias som aldrig varit i Norge:P Fanny kom på färjan ca 2 min innan den gick, vi åkte till fel pir först, haha!

När vi kom tillbaka till Duved packade vi in de mesta av mina saker i bilen, sedan gick vi och lade oss, vaknade tidigt i går morse och packade in de sista i bilen, och storstädade i rummet som skulle avsynas senare. Vi lämnade Duved strax innan 12 och begav oss mot Östersund för lite Pizza. Blev lite stopp överallt för att säga hejdå till många, usch inge kul alls, saknar Åre redan! men mest folket!!!

Kom till Sundsvall runt halv 5, gick och åt middag med Emelie och Robin där:D Sedan efter 6 någongång åkte vi till Härnösand! Inte roligaste kvällen för de mesta jag fick göra var att packa upp alla saker, wiiihooo^^
Idag äre mest tvätt som ska fixas, men mamma är snäll och har fixat massa va de redan=) hihi!

Valborg imorn, känns som att de finns mycket man kan göra, men jag är redan bortlovad till Sundsvall dit jag och mathias ska hem till martin med han, Emelie, Robin och Victor (WIE). Vet att de finns massa andra ställen jag vill åka till, som hem till dig Frippiiii!! men de kommer andra dagar vi kan festa även om de inte är valborg:P

Nu ska jag handla för att sen åka hem och fixa klart allting så de är rent och fiiint=)

PUSS

Ps. Frippi! jag kanske måste be dig om en tjänst att fixa till min blogg litegranna? (a) <3


sol och hemgång!

Verkligen haft strålande sol hela veckan! grymt fint väder VARJE dag! åkt upp på toppen av skutan varje dag, cirkulerat i tväråvalvet, stendalen och lite i ullådalen, samt "rappet" backarna vid vm8an! har fått en fin färg på ansiktet igen, och händerna är fina, förutom den rand som finns vid tröjkanten, haha:P

hela veckan har gått fort, har sagt hela tiden att vi ska hem till den 3e maj ungefär, förutom de som tidigare sagt att de ska hem tidigare. Jannie, ingela, sonja och veronika drog igår, idag drog beccis, tova och lina :( sen imorn så drar pia, sön, mån drar jag malin elin. sen sticker moa till tott och bor där, johan drar till kläppen, så kvar blir väl typ...inga?

som jag skrev så ja, jag flyttar hem på måndag;) haha! jag och mathias försökte verkligen överraska varandra, ingen förutom fanny som kommer upp med bilen på söndag visste tt jag skulle hem redan på måndag, men så sa mathias till henne att han tänkte följa med och stanna här några dagar, vi fick blåsa av allting! så tokigt de kan bli=)
men han kommer ändå  upp på söndag så åker vi tillsammans till härnta på måndag=) med lite pauser i ö-sund och sundsvall:D

imorn är det skutskjutet, jag är med och tävlar, bilen är min!!!;)
hade en träningsåk idag, de gick rätt bra, förutom att mina muskler i baklåret upp mot rumpan inte höll med, satan man fick typ kramp:P får hoppas de inte sitter någon träningsvärk där tills imorn:P haha! men de blir nog kul, är i samma lag som manne, johanna, johan och karin, är kul att bara säga att man ställt upp iaf=)

och btw! EMMA OCH FRIPPI!! välkommen heeeeem:D (i förväg, lär inte hinna skriva något mer innan ni kommer hem..typ inatt?:O ) då seeees vi på måndag, hoppas jag ?=)

nej nu ska jag, jenny och pelle iväg på kläppen och umgås lite=) är linda bengtzing på bygget ikväll, men tror inte att jag tar mig råd till de:P blir väl kanske en 300kr med allt inräknat, inte den budgeten jag har för denna månad!

men kanske, kanske inte är jag hmma nästa gång jag skriver, fullt upp nu! skutskjutet och utgång imorn sen storstädning av staff på söndag=) 

PUUSSS!!



Årets liftvärd:D

Denna helgen har varit braaaa!! mamma, pappa, mathias, daniel och åsa kom i onsdags, ida var redan här! och Fanny och Tomas de kom runt 11-12 tiden dagen efter! Sedan dess har vi bott på brunkulla inne i åre, mkt fin lägenhet, god mat och vi har haft de superbra, åkte hela dagarna, dåligt väder vare dock tors, fre, men de gick mkt bra att pka ändå, de var kung i backen! Roligt nä'r de är typ slask men massa pucklar överallt så man bara flyger och hoppar runt överallt;D

igår var ckså jag, fanny, tomas och mathias och åkte zipline, de var hur grymt som helst! flyga genom luften, hängde upp och ner, slängde sig handlöst ut för linan, de var helt klart en prisvärd upplevelse!! Fanny fick det också som en födelsedagspresent ju=) mkt niiice!

igår var det var det bartömning på renen! snacka om grymt! gratis buffé, 30 kr / öl, cider, shot eller liknande, de är en bartömning jag gillar! hade skitkul hela kvällen, vi var där från fem och åkte hem rätt sent! alla var där, mamma och pappa och hela familjen hade tagit upp ett bord där vi satt! det var en upplevelse må jag säga, inte ofta hela familjen är ute på ståhej! kom på att när vi var i ullådalen i torsdags eller om de var i fredags och åt så sa pappa att det nog var första gången vi åt lunch ute hela familjen. galet!!! vart har vi hållit hus! fixade ju skidor och snowboards till typ alla i familjen också, deee var kul:D

Ikväll har vi haft en sista personalfest med alla liftvärdar och lite annat blandat folk. det var ölbrännboll, vilken pärs! man hann knappt dricka ur det man hade i muggen runt halsen innan fidde, sven, kenneth, andreas eller magnus kom och fyllde på! GRYMT KUL! sedan blev det garagefest, de hade dukat upp långbord, det bjöds på grillat och potatissallad namnam! jag glömde kanske säga att  inträdet till brännbollen osv var att man skulle ta med sig 4 öl eller 4 cider, så fick alla dricka av de:D

efter maten höll göan tal, han snackade om alla liftvärdar och pistörer samt vad som utmärkt dem speciellt, Johan blev årets manliga liftvärd, de är han värd!!! sen kom motiveringen till den kvinnliga: en tjej med sina pigga ögon som gjort byliten till något annat äne ne transportlift, utan gjort dne till en lift man vill stanna i hela dagen! (något sånt) och det är elin svanholm!!! snacka om att bli gald:D woohoo:D:D:D

skulle gå ut sen nu efter, men vi orkade inte, tog oss in till byn men sen orkade vi inge mer så vi kom hem 1½ timme senare:P och nu ska jag soooovaaaa:D

PUUUUSSS!! och MEST på Mathias:D:D <3



Håkan!

Trodde det skulle vara vanliga tisdagsbygget igår, som alltid, men sedan började det gå rykten..Håkan Hellström spelar på bygget ikväll! Inget man vågade tro på förrän vi fick det bekräftat!! och för oss på skistar och med tisdagskortet gick man in för 100 kr:D woho!=)

Förfest på Kläppen, men åkte in rätt tidigt, var där vid halv 11! Jag Malin och Tove åkte in och hängde tills de skulle börja, snackade med en vakt som Malin kände, han sa att de inte kunnat annonsera om det pga av det skulle vara en hemlig spelning, inge media fick komma dit. Håkan börjar egentligen hans turné nästa vecka och han körde hela repertoaren han har då, så vi fick en 2 timmar lång spelning, precis de han ska ha i sthlm och gbg! Var gryyyymt bra, vi stod längst fram, armlängs avstånd hela tiden, de är annat än en stor arena de=)

Åkte hem efter konserten, stekte fiskpinnar eftersom de inte blev nå max:P (tog igen de idag;)
sov länge och sedan åkte jag med isabelle och tom in till Åre, åkte bräda bort till rödkullen, tog ett åk sen ville vi inte åka nå mer:P de var inge bra i backen, så vi åkte tillbaka till Åre, en krokig väg, åkte som jag skrev till Max, och sen en sväng på Ica!

Ikväll har jag inte gjort så mkt alls, suttit hemma hos Tom och Isabelle och sett film bara, mkt trevligt:D

PUSS ps. LURAN! uppdatera=)

helgen!

I fredags efter jobbet åkte alla liftvärdar från Duved/Tegefjäll in till Holiday club, vi badade ett tag och sen vid halv 8 serverades det en amerikansk buffé, mkt gott! Efter det hade vi bokat banor för att alla skulle spela bowling! började hur bra som helst, men vet inte riktigt vad som hände, fick väl inte ens 10 poäng på andra serien^^ hahah!

När vi åkte därifrån släpptes jag av i Tegefjäll, där hittade jag till vår fina stuga på Alptoppen 4b, efter typ en halvtimme kom Fanny, Tomas, Klara, Reima och Maja dit! och efter bara en (lååååång) timme så åkte jag och Tomas iväg till tågstationen i Duved och hämtade Mathias:D:D:D alla var så hungriga så vi åkt in till Åre och köpte en Kebabmacka till alla, namnam! gick och lade oss ganska fort när vi ätit klart, skulle ju upp och luncha dagen efter!=)

kvart i 11 dagen efter hade tomas släppt av mig och Mathias vid linbanan, sen stod jag där i ca 2½ timme innan vi kunde dra igen, Mathias fick en jätte fin praojacka av emil:P

När vi var klara gick vi ner till staff, fanny och tomas kom, jag bytte om (ungefär då fanny skrev mitt förra inlägg) och sen åkte vi och handlade på Ica! Väl tillbaka i stugan började vi basta jag och klara, fanny joinade efter ett tag! efter middagen bastade vi lite till innan vi drog igång vår lilla förfest!=) Kvar över tio åkte vi med taxi in till bygget för att gå på Hoffmaestro och Chraa!=)=) MYCKET BRA var det!!

kom hem runt 2 kanske, och fanny och dem kom strax efter. Steg upp tidigt för att städa hela stugan innan jag skulle iväg och jobba igen, fick åka skoter den här gången från tege till duved, hade ju ingen bil eftersom maja och reima hade sovit i byn!

bara mös och hade de bra igår, fanny, tomas och klara drog tillbaka till norge runt 2 tiden, de kommer ju snart tillbaka, nästa vecka då hela familia kommer hit!=)

jag och mathias åt och såg film innan det var dags för hans tåg att gå!:(:( tur att de bara är 10 dagar tills vi ses igen!! När Mathias åkt hälsade jag på Lina lite på Renen tills hon slutade, sen gick vi hem, fikade lite och Lina slingade mitt hår! mkt fint tycker jag!

nu snöar det:( vill ha vååååår nuuuu!!! jobbar bara 7 dagar till! om jag inte fåt någon xldag att ta ut så jag får betald ledighet, då äre mindre;) men ska försöka få till att få dem efter att jag slutat, om jag inte tar dem nästa helg!

PUSS

Elin är kass :P

Hihu Fanny här som uppdaterar Elins blogg, hon är kaass på att skriva och jag tycker det är så tråkigt att läsa så jag gör mig själv en tjänst och uppdaterar den åt henne ;P Hon är ju så upptagen med att försöka sy ihop ett hål på sina byxor ;D
Ikväll ska hon och Mathias med på Hoffamestro på bygget, ses där!

Elin älskar Tias osv, det skulle jag hälsa ;P

Over and out som det heter.. har jag läst ^^ Vi ska åka till stugan nu och äta mammas thaikycklinggryta, yummie! ;D
Hon är inte här btw men hon skickade med mat när Mathias åkte hit, vi orkar inte laga själva ;D Och frågan är ju, vad har man annars mammor till? ;P;P ok mami förlåt jag var ironisk! :)

Hejdaaaah

/Fanniluran

Länge sedan!

Alltså, jag har försökt, tro mig! men sist jag fös´rsökte skriva så skrev jag två stycken, men ingen av dem kom upp, så jag gav helt enkelt upp=) men ska ge mig på ett försök nu, mkt har hänt sedan sist, men hur kul är det att skiva om saker som hände för två veckor sedan?;) jag var hemma, det var jätte kul, har provat min nya snowboard, kanon! osv osv=)


Igår var det nog den härligaste dagen på jäääkligt länge, var några plusgrader, STRÅLANDE sol och nästan ingen blåst allt, helt perfekt väder!!! så jag, Lina, Tova och Jenny åkte ut i backen, tog något åk innan vi kom på att solen var som bäst nu, så vi åkte ut i västra paradis, ut på fjället, där träffade vi Sven och Andreas vid skoterhuset, som satt och gonade sig i solen på arbetstid;) Där innne i stugan hittade vi en liten soffa, hihihi! tog ut den och ställde den mot husväggen, gaaaaalet bra!:D satt där i över två timmar, smörjde in oss med "svart på en kvart" och bara hade det gott!

efter två timmar åkte vi ut i backen, Tova och Lina skulle och jobba så det blev jag och Jenny som åkte, och fy fan va kul det var! var ganska uppåkt men det var så mjukt i backen, varje gång jag kom ner så sken jag mer än vad solen gjorde...okej men nästan! hoppade runt så mycket vi bara kunde av tiden som var kvar innan de stängde!
Sedan satte jag och Jenny oss och mös utanför personalrumme med en glass innan Pelle kom och hämtade oss, så åkte vi in till kabin där massor av andra skistaranställda stod och väntade, sen åkte vi upp på skutan där vi skulle ha personalåkning i 100-metern! var inte alls nå kul fakiskt, stenhårt, dåligt pistat och ja, fick mig ne rejäl vurpa, det känns i min axel idag faktiskt:P men hamburgarna var goda;D

Sedan blev det direkt hem, dusch och göra sig iordning, sedan kom de massa folk och vi förfestade tills klockan var 12, då åkte vi in till bygget, jag stod längst fram på Lillasyster och hoppade, mkt mkt braa=) vid två gick vi till Max och vid halv fyra var jag hemma=)

det var väl min dag, förutom att det var första april, och jag lurades lite, hihihi, lurade både Mathias och pappa att jag fått åka in till HC med ne stukad handled, stackarna:P sen var det och 7 månader med Mathias som måste uppmärksammas:D:D::D:D: <3<3

så luran, nöjd?;)

PS. bilder finns på elinsvanholm.bilddagboken.se  !!!

RSS 2.0