Sol föröver!

Blir så glad när man ser vädret och att de ska bli kanonvarmt och sol fredag och lördag, har turen att vara ledig då, får passa på att kanske få lite färg på sig?=) man får inte direkt någon färg när man står inhomhus och jobbar^^

Ikväll kanske det blir en sväng till Skeppet, Frida och Linn och kanske nå fler tänkte ta en sväng förbi där, dricka lite öl och så, vi får se om jag orkar eller om jag joinar min febrige pojkvän i sängen för en film! Man måste ju pyssla om de som är sjuka=)

LÖNLÖNLÖN snart! Fick en rätt bra lön för den här månaden så får ta och lägga undan nu så jag får råd att åka iväg i slutet på augusti med Mathias, och kanske i spetember med flickorna om pengarna räcker till det med!

Svårt det här med hösten, Mathias åker förmodligen till kanada i början av November, och jag har börjat fundera på att stanna här i Härnösand i höst och jobba på technichus och förhoppningsvis något annat ställe så man kan leva lite. Har också börjat fundera på att åka till Åre en säsong till, de är inte de lättaste beslutet för de är mkt som väger både för och emot. Vi får se vad jag bestämmer mig för, har ju fram till September på mig =)

tjipp!

Sommaren snart slut?

De känns som att tiden bara rinner iväg, de var jätte länge sedan jag kom hem från Åre, men ändå inte. man såg fram emot Gatufest och Stadsfesten, och nu är båda över! Finns inte så mkt mer att se fam emot i sommar, jobbar ju fram till 10onde Augusti, sen vet jag inte alls vad det blir, antingen utomlands med Mathias då eller senare, sen jobb? Eller Åre igen? jag vet inte alls och de känns förjävligt! Får hoppas att de reder ut sig snart iaf=)

orkade inte med något festande igår, drack litegranna men sen vart jag less:P Gick inte in på Stadsfesten heller för de blev så sent, kändes inte värt att betala 100 kr när de bara var 1½ timme kvar typ=) Fick iaf träffa mattooo utanför kajjan:D Har inte träffat honom sen valborg!!:(  Sen träffade jag på lite annat folk innan jag tog mig hem=)

Jobb nu hela veckan, ledig fredag, sen lyckades jag få ledigt på lördag också då mathias fyller år, har lyckats få fram en jävligt bra present:D hoppas jag iaf:...:P

TJIPP

=)

De här händer hos oss nu, eller iaf nyss=)


Stadsfest!

Nu är vi på förfest hos Malin som fyllde 19 för några veckor sedan=) hon fick några fina grejer från bodyshop och en mixer=) hemifrånflyttad som hon är:P

Ska ner på stan sen, jag vill nog helst se brolle men de andra är rätt inställda på E.M.D så de blir nog de med=) 
har varit jätte duktig och cyklat fram och tillbaka till Hårsang nu två dagar i rad, de är iaf 6 km fram och tillbaka=) var riktigt jobbigt andra dagen, men eftersom jag har jäkligt dålig kondition så de är inte så konstigt:P musklerna orkade men inte lungorna:P Får nog ta och börja cykla lite oftare=) eller springa, dock tycker jag bättre om att cykla eller gå=) aldrig varit en gå människa, mest pga mina fötter, har ju en sjukdom som heter hallux valgus på mina fötter som enkelt betyder att mina stortår växer inåt, gör mkt ont om man går eller springer, men jag ska väl få de opererat någon gång i framtiden?=)

nu är de tillbaka till förfesten där de laddas med massor av musik, just nu spelas Hoffmaestro och Chraa=)

TJIPP!



PEPPPPPPPAAA!!! / malin!



Tråkigt!

Finns inte så mkt att göra när de är dåligt väder ute och man är trött efter en dag på jobbet. Vill egentligen bara lägga mig och sova, eller se en film..men då är problemet att jag inte vet någon bra film att se! jag vill ha någon i stuket med 27 dresses, eller What happens in vegas...tips? jag hade lust att se Mamma Mia på bio ikväll, men har lovat mamma att vänta och se den med flickorna i familjen nästa vecka när ida kommer upp, får väl hålla de då:P

Shoppade lite nödvändiga saker idag, har färgat ögonbryna lite så köpte sån färg och en noppare (så de inte skulle se helt galet ut) , en flytande eyeliner och en penna, ögonfrans böjare, min förra gick sönder och knipsade istället av en del i mitten av ögonfransraden! :( Men de håller på att växa ut nu så de blir bra snart igen=)

Stadsfesten i helgen, kan nog bli kul!=) ska till Malin på födelsedagsfest på fredag och lördag får vi se om de blir middag på stan eller någon annanstans;) End jag känner för att se egentligen är typ brolle! men vi får se va de andra tjejerna vill se, hade grymt kul förra stadsfesten iaf;D

Tjipp!

Hemgång!

Sitter nu på tåget hem från storstaden! Tiden går så jäkla fort när man har roligt:P

Kom fram ca 1½ timme försent till sthlm! Tog oss in på Centralen och låste in våra väskor i ett skåp för att sedan gå på stan några timmar=) Jag fyndade en kjol med hög midja på Gina och en supersnygg ring!! Mathias gick på jakt efter ett par skor och ett par shorts, tillslut fann han både och! Ett par Lacoste och ett par snygga badshorts från DC!

Jag och Mathias på Buttericks ;)


Runt 5- halv 6 tiden tog vi tunnelbanan mot Fridhemsplan för att checka in på STFs vandrarhem där, det var jättemysigt dubbelrum med två sängar som vi satte ihop till en dubbelsäng=) Gick ut på jakt efter mat efter nån timme, frågade om råd i receptionen och de sa att de fanns några bra bara runt hörnet, sagt och gjort så den första restaurangen vi hittade tog vi, men vi kikade på några andra också innan vi gick tillbaka, de var grymt god mat!=) Sen gick vi tillbaka till vandrarhemmet och såg Pans labyrint! SKUM film! men GRYMT bra!=)

Dagen efter skulle vi upp tidigt och äta frukostbuffén som fanns på vandrarhemmet, den var mkt god, men vi försov oss lite så fick äta rätt snabbt! Efter frukosten tog vi tunnelbanan in till city och gick ner till Nybrokajen, tog en färja över till Djurgården för att tillbringa dagen där=)

Vi började på Junibacken, mest bara för att jag ville se vad det var! blev lite besviken men för små barn äre nog sjukt kul:P Hade förväntat mig de lite som Astrid Lindgren värld i Vimmerby av någon anledning=) Sedan hoppade vi på färjan igen, Åkte bort mot grönan och gick då först en sväng på Aquaria (?) ett vattenmuseum och kikade lite, rätt tuffa fiskar! och grejer där! (vi hade ju köpt stockholmskortet så vi behövde ju inte betala någon entré ngonstans:P )

Vi på färjan!



Efter Aquaria gick vi upp till Skansen! Hade de perfekta vädret för en skansen dag, stråålande sol och jätte varmt! (men inte för varmt!) Vi gick på akvariumet och såg alla djur, lemurerna var sötast;) och TILL OCH MED Mathias vågade klappa snoddas;) (ormen) Tog väl kanske lite väl många kort där, men de är kul att ha=) Åt lunch på en mysig restaurang och gick sedan runt hela skansen, fick tyvärr inte se några Lodjur eller Järvar men de gick bra ändå=)

Efter skansen drog vi oss bort mot Grönan! Åkte alla möjliga karuseller, men inte så många som jag velat eftersom Mathias inte är så förtjust i karuseller som snurrar för mkt:P Fick iaf åka Kärlekstunneln! men vi skulle åkt den en gång till och tagit ett kort men de glömde vi:(

Åkte in till stan runt åtta och gick upp till en mongolisk restaurang som Zandra Flyg tipsat oss om, mycket god mat!!;D Dock var väl servitörerna inte direkt de bästa vad jag tyckte men de är ju maten som räknas!:P

Somnade ganska snabbt när vi kom tillbaka till vandrarhemmet, hade ju inte hunnit med lite under dagen om man säger så:P Idag började vi med en dusch på morgonen innan vi packade ihop alla saker på rummet, tog oss med tunnelbanan in till stationen och låste in sakerna där, sedan skulle vi äta lunch men Kungshallen skulle inte öppna på en kvart så vi gick en sväng på HM, jag köpte lite smink och sen tänkte vi bara kika in lite på MQ men vi blev fast där i över en halvtimme:P Jag hittade ett par snygga shorts med en liten väst till och en sngg partytopp! Mathias hittade ett par mjukisshorts han också, mkt bra:P

Vi skyndade oss att äta för att sedan tillbringa lite tid på Naturhistoriska och Cosmonova! Såg en 3D-film som hette typ Sea Monsters! snyggt gjord! Efter filmen tog vi en rundtur på lite mer än 1½ timme, hittade en utställning om kroppen de sista vi gjorde, hade velat se mer av den men vi bev lite stressade, tåget skulle gå en timme senare från centralen så fick skynda oss tillbaka=)

Hann med en sväng på MQ då Mathias inte köpt shortsen tidigare utan hade bestämt sig sen för att köpa dem, sen gick jag på Lush för att köpa lite badbomber och bubbelkaka;D hann med tåget iaf och nu är vi i Gävle!! Snart hemma!
Jobb nu fram till torsdag! dryygt! men hoppas de regnar så jag inte missar någon sol;)

Tjipp!=)

På tåget!

Nu sitter jag och Mathias på ett tåg på väg ner till Stockholm!=) Det är lite försenat så kommer nog en halvtimme försent till sthlm! Ska vara där i tre dagar, shoppa lite, mysa på och göra lite turistgerejr som skansen, grönan oså;) Hoppas bara på fint väder! men kollade för någon dag sedan, då skulle de vara hyffsat! Får hoppas att de stämmer;)

Ska bo på ett (har jag hört) jättefint vandrarhem på fridhemsplan! inte där man bor typ 20 pers i ett rum, utan de är som ett hotellrum med två sängar, mkt nice:D Nackdelen är väl att man måste dela dusch/toalett oså, men de funkar väl! ska ju bara sova där så!=)

Mathias sitter och försöker sova och jag ska strax sätta igång ett avsnitt av sex and the city=)

Ha de bra där hemma i regnet! ses på fredag=)

Tjipp!

Jobb!

Då har mitt sommarjobb börjat på riktigt, från och med nu fram till mitten av augusti hittar ni mig på technichus!=)
Rätt skönt, dock var de ganska stressigt idag, och lär bli hela juli när de är så mkt turister osm kommer, men dagarna går ju fortare då när man har något att göra hela tiden, är flera stycken nu också så de hade ju kunnat vara stressigare.

Tio månader med Mathias idag:D wooho! Hade överaskat honom igår med att ha städat hela hans lägenhet, bäddat rent och gjort fint=) Sen fick han ett inramat foto på oss, corny, jag vet:P

Får se vad det blir nu, ska på Amenta ikväll tror jag och mysa lite=)

Tjipp!

RSS 2.0