Packångest!

måste börja packa nu, ska ju flytta till Åre på lördag och jag har seriöst ingen som helst aning om vad jag ska ta med mig!? eller jo, de vanliga såklart men ändå! vette fan hur jag lyckades förra året, då fick jag med mig jätte mkt saker och tror att jag hade lättare att packa då^^ Kaaaan hända att mamma hjälpte mig, men hon är i örebro tills på onsdag så jag måste ju börja själv! de löser sig nog, tog fram snowboarden från vinden igår, så ett steg på vägen är jag ju iaf;) Ska kanske ta och lägga fram lite kläder jag ska ha med mig imorn då jag är ledig!=) Någon som vill göra en packlista åt mig?;)

Ska till en naprapat på ryggkliniken imorn också, aldrig gått tll en sån men min rygg behöver det kan jag tro, kan vara bra med lite övningar jag kan göra för att få upp lite muskler i ryggen, kan vara därför jag har ont lite då och då?;)

Nu har jag sett tre julkalendar på youtube sen i slutet på förra veckan, vilket liv jag har^^ När karusellerna sover, mysteriet på greveholm och pelle svanslös, man blir som barn på nytt, hahah:D får se om jag orkar med en till, det är som serier, man kan inte sluta se! tillslut har man ju suttit vaken till 2 på natten när man ska jobba dagen efter och vet inte vart tiden tar vägen! Bara ett till....

Nu ska jag se klart mamma mia som jag köpte när den kom ut förra veckan, har inte hunnit se den, bara allt extramaterial! =)

5 dagar kvar:D och på torsdag blir det Thomas Järvheden på Casinot i sundsvall, woho!! Någon som vill med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0